Ahoj, chci se zeptat na váš názor...bavili jsme se s přítelem o písničce pro společný tanec a on navrhl "naši písničku" Haddaway - What Is Love - mě se to ale zdá blbý co myslíte??? Nebo jakou máte vy???
Podle mě žádná písnička není blbá. Hlavně že k ní máte nějaké pouto a líbí se VÁM. A mimochodem tahle písnička je super. Vždycky si představím ty dva matláky z filmu :)
@lucicek1992 jj to jo ale vždycky když jsem byla na nějaký svatbě tak novomanželé tancovali nějakýho ploužáka nebo tak něco a ne takovouhle diskopecku...vzhledem k tomu že přítel závodně 10 let tancuje tak můžem nacvičit nějaký variace..já do toho zkoušela zatím jen polku :-)))
Jestli umi tancovat, tak je to super! Vsichni tancuji plouzaku, protoze to umi - pro obecenstvo to ale zrovna velka zabava neni, tak bude zmena :) ja bych do toho urcite sla!
my to doma zrovna taky řešíme, nechci žádný profláknutý ploužák (i když i will always love you je hezká, ale radši si ji zazpívám v autě ;-) ) zatím máme vybranou od rammstein stirb nicht vor mir, ségra je z toho nešťastná, ale mě se ten duet moc líbí a nemá ho každý. - a možná kdybych jí neřekla, že jsou to rammsteini, ani by to tak neřešila.... :) takže držím palce s haddaway ;-)
@berev Koukám, že jsme na tom stejně :-D Můj drahý What is love taky hrozně žere a mě se sice líbí, ale jako první tanec bych ji taky asi nemusela... to tak spíš na nějakej další :-)
@berev My ještě nemáme nic jistého... ta "naše" je Meat Loaf - I would do anything for love, tak váháme mezi ní na obřad nebo na tanec :-) Ale vyloženě ploužák to taky zrovna není ;-)
@limda Ajo vlastně.už jsem si vzpomněla..tak z toho to bude...nebylo to na prvním rande ale poprvé když jsem spala u něj tak mi pustil Noc v Roxbury a šel mi pro pizzu :-)) už jsem si vzpomněla.:-))
berev: to jo, ale my nejsme žádní moc velcí tanečníci, myslím, že ten ploužák tak akorát zvládneme :D ségra teď se mnou nemluví, říkala, že prý si dá do uší mp3 na náš první tanec :)))) aspoň že my dva si to užijem pořádně... a pak pustíme něco "normálnějšího" pro rodiče, babičky a tak... a nápad s něčím pomalejším a přejít na what is love je úplně super. Škoda že nemáme vyloženě aparaturu na to, abychom něco vymysleli i pro nás - kdysi jsem byla na koncertě Queen a měli nasamplovanou písničku s Eminemem a musím říct, že to byl velmi zajímavý zážitek ;-)
holky jaký tanec byste doporučovaly na tyhle písničky jako první novomanželský tanec:
Whitney Houston - I Will Always Love You
Jelínek + Malknechtová - Motýl
děkuji