Zdravím všechny,
chtěla bych se zeptat jaký je správný sled tanců. První tančíme jako novomanželé náš svatební tanec, jako druhý si myslím, že bych měla tančit s mým tatínkem, ale už nevím, jestli zároveň i v tu dobu tančí tchýňka se synem nebo ne. A zda potom následuje můj tanec s tchánem a manželovo tanec s mojí maminkou. A jestli poté mám tančit s mým svědkem (máme jako svědky 2 chlapy) a naposledy se svědkem ženicha. Nebo jak to vlastně jde po sobě :-)
Předem děkuji všem za rady :-)
Ahoj, nejdříve jsme tančili my dva...při další písničce já s tatínkem a manžel s maminkou (většinou tančí najednou, nikde jsem neviděla, že by rodiče tančili zvlášť). Po těchto dvou tancích se pak už tančilo hromadně, určitě jsme tančili se svědky, ale už to nebylo, tak že na nás všichni koukali, tak jako u předchozích dvou tanců. :-)
My to meli takhle :
novomanzele
ja s tatinkem + zenich se svoji maminkou
ja s tchanem + zenich s moji maminkou
ja s zenichovym dedeckem + zenich s moji babickou (ja dědečka nemam)
No a potom uz tak nejak kdo prisel pod ruku :-) (mamcin pritel, muj svedek, babicky ...)
Mě se s tchánem zrovna moc tancovat nechce, ale asi se tomu nevyhnu. Díky ale vašim příspěvkům vidím, že není zase tak nutné, aby na nás u toho všici čučeli :-D Takže jasná volba my dva a pak já s tatínkem, popř. zároveň ženich s mamkou a zbytek se pak volně rozebere hromadně :-) Děkuju moc.
Já bych to chtěla tak, že první tanec bude náš novomanželský. Potom bude dlouhý valčík (tatínkové ho zvládají dobře ;-) ):
my s rodiči, rodiče pak vystřídají tchánovci a pak vystřídají svědci (máme ženskou a chlapa). A pak ať si tančí kdo chce s kým chce :D
@vlckule Ještě nevím, nemáme vybranou skladbu. Syrotkovi by se walz líbil, ale zatím jsme nenašli žádný, který by byl "ten náš", já navrhovala Jen pro ten dnešní den a to je slowfox (nepletu-li si ho s foxtrotem). Rozhodně, ale nějaký společenský tanec, ploužák ne-e.
@vlckule Nee,my tancime slapaka. Zenich tancit neumi a nebo spis nechce a tatka je taky rad, ze se budeme jen plouzit :-) Ja bych tancila cokoliv,ale nejsou na to lidi :-)
@azrrael Já se právě bojím waltzu, před rokem jsme sice dokončili roční taneční kurz, ale oba jsme taková kopyta, že si stejně nepamatujeme kroky nebo jen matně.
@vlckule To dáte, trochu potrénujete a bude. Já mám od tanečních už dlouho, na plesy sice chodíme, ale vždycky půlku kroků za ten rok zapomenu :) Máme kamarády, co tančí závodně, tak si s nima dáme nějaké malé opáčko a budeme si sem tam doma tančit.