AHOJ HOLKY,chtěla jsem s přítelem nacvicit netradiční Svatební tanec. Víte, jak tam různě tanci na ty sestrihane písničky? Nemáte prosím někdo tenhle sestřih písničky náhodou schovaný? Nemohla by jste mi ho prosím některá vypůjčit?
:-) ahoj, v dnešní době už to moc netradiční není :-) takových tanců je plný youtube a všechny jsou hodně podobné. Myslím si, že je lepší mít jednu píseň, která má pro vás dva zvláštní význam a na tu nacvičit pěknou choreografii :-)
Ahoj,my bychom si chteli natrenovat Hrisny tanec :-). Ale zatim se toho docela bojim,jestli to zvladnem. A taky jestli to nebude ve vysledku spis trapne.
Taky jsem chtěla natrénovat "hříšný tanec" :-D ale jak jsem to řekla přítelovi tak k tomu moc neměl. Uvidíme co nakonec budeme mít za svatební tanec :-)
my měli první tanec úplně obyčejný, jen písnička byla krásná a dlouhá a proto, že neumíme ani jeden tančit a nechtěli jsme, aby 60 hostů stálo kolem a čučeli na nás 5 minut jak si šlapem na nohy, domluvili jsme se s DJem, že cca po minutě, po prvním refrénu řekne, že budeme rádi když se k nám přidají.... nečekali jsme nějakej nátřesk, tak jsme to předem řekli rodičům a svědkům aby přišli ať to neni trapný a nakonec to bylo uplně boží, minutku jsme přežili a když to DJ řekl tak najednou přišlo tančit hrozně moc párů, úplně jsme koukali :-))) a díky tomu se i pak ten tanec strašně rozjel, ty lidi už na tom parketu zůstali celej večer skoro :-)
sice to teda není k tématu, ale jen jako možnost spíš pro ty, co výše psali, že to taky neumí atd :-)) a netradiční to maličko bylo taky :-)