Ahoj vsem, snad mi nekdo poradi - jak uz jsem napsala do nazvu tematu - nechci tancovat na sve svatbe se svym otcem. Co s tim a jak tomu zabranit? Nebudu rozebirat proc ho nemam rada, nesnasim atd... na svatbe ho budu trpet cely den ( ani se od nej nenecham odvest k oltari, pujdeme spolu s manzelem ). Vim ale jak debilni dokaze moje rodina byt a vim, ze me k tomu budou vsichni nutit. ( Chodime na dost rodinny oslav, kde se tanci, ale v zivote jsem s nim netancila a ani nebudu!). Dala jsem dopredu info, ze otevreme tanecni plochu, novomanzelskym tancem a hned po nem chci nejake rychle pisnicky, aby bylo jasne - tot vse. Mate nekdo nejake lepsi reseni? Diky predem
Ahojky já to taky nechci. Protože vždycky když je nějaká třeba rodina akce tak je ostuda něco se stane. Mě k obřadu povede od snoubence otec ten je v pohodě.
Tak co třeba se domluvit s kamarády, že tě přeberou hned od manžela oni? Nebo se bojíš, že tam udělá scénu? Asi by bylo dobrý domluvit i s manželem, aby si nešel pro mamky, protože jinak se ten tanec s otcem bude očekávat...
@lilinkass Ahoj , proč jde tedy otec vůbec na svatbu ? Když píšeš , že ho nemáš ráda atd . Přeci nebudu mít na svatbě člověka kterého nesnáším a celý den ho budu muset trpět .
Já abych nemusela přesně toto řesit tak moje máma na svatbu nejde . Nechci mít celý den zkažený
Souhlasím s příspěvkem nad sebou, pokud máte takovýhle vztah a píšeš, že ho nesnášíš, tak se divím, že jsi ho zvala na svatbu. Já mám podobný vztah se svým dědou (otcem svého táty - ano, je to něco jiného než přímo rodič, ale pořád blízký příbuzný) a na svatbu zvaný nebyl (a těžko říct, jestli se k němu donesla informace, že se vdávám).