Česká písnička pro první novomaželský tanec. Máte tip?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Vím že už tady zasnělo několikrát téma prvné novomanželský tanec, ale většinou se tam řeší v globále i s cizími skladbami. Nespoléhám na to že babičky a věšina hostů bude rozumět anglicky, proto jsem se rozhodla vybrat nějakou romantickou českou písničku pro nás dva a pak ještě jednu pro tanec s rodiči a svědky. Jako klasika mi příjde píseň: Už nejsem volná...... Budu moc ráda za tipy.Díky.
1
2
Profilova fotka
@mirisek81 ahoj, ta se mi taky líbí :-) jaký měla úspěch?
My asi s největší pravděpodobností budeme mít od Michala Davida Každý mi tě lásko závidí, přítelovi se velice líbí:)
Profilova fotka
Ahoj holky, už jsem to někde psala. Mě se hodně líbí i písničky z pohádek. Třeba duet ze staré Popelky (1969) s Třískou (vypravěč), Evou Hruškovou (Popelka) a Jiřím Štědroněm (princ). "Jako je koráb, připoután k molu, jako je s ohněm spojen dým, budu já s Tebou, budeme spolu, Ty jsi má láska, já to vím." Jenom nevím, jestli se dá někde stáhnout ... nebo Kornovo "Svítí, svítí slunce nad hlavou..." z Honza málem králem; nebo mě napadla Voda živá od Langerky, i když si už moc nevybavuju slova, ale proti té by protestoval můj milý. Hudbu ještě neřešíme. Navíc se můj drahý napřed musí naučit tancovat :-)
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Tato diskuze je již mnohem rozšířšnější a obsáhlejší v příloženém linku a proto ji zamykám: http://www.beremese.cz/diskuse/tanec/...
1
2

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?