Za kolik jste na hostině prodávali lístky do tomboly?

Profilova fotka
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat za kolik jste prodávali lístky do tomboly a kolik tak udělat cen bude nas cca 37.Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@majda81 Ahoj, nám se o zábavu starali kamarádi, které jsme o to poprosili (mladý manželský pár). O tombole jsme předem nevěděli, ale měli jsme jedinou podmínku - nechceme nic, co by z hostů tahalo peníze. Oni to respektovali a hned v počátku tomboly řekli, že cena za lístky není nijak stanovená, že si klidně můžou vzít lístek, aniž by za něj platili. (Přesto se vybralo docela dost peněz, protože každý něco přispěl, ale fakt to bylo podáno tak, že po nich nikdo nic nechtěl.) Nevím přesně, kolik bylo cen, ale řekla bych, že tak 20. Bylo nás celkem 39.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli 43 cen a bylo Nás 60... Lístky se prodaly všechny, ale cena lístku byla dobrovolná, žádná pevná částka.... Přesto jsme i my vybraly na tombole dost peněz.... :-)
Odpovědět
my jsme měli jeden lístek na každého hosta a ten byl samozřejmě vždy výherní. takže každý host si odnesl výhru. cenu za lístek jsme dali 1,- a maminka pohotově zahlásila "na větší peníze se nevrací" a k našemu překvapení hosti platili stovkama i většíma penězma..
Odpovědět
my jsme měli pro každého v ubrousku strčených tak 5-6 losů, nebyl vůbec každý výherní a o to to bylo napínavější...mazec náhoda byla, když první a poslední cenu vyhrála nevěsta..:-D fakt:)))
Odpovědět
My jsme lístky do tomboly neprodávali, nepřišlo nám to vhodné vzhledem k tomu, že jsme jako dar dostávali peníze. Měli jsme svatbu v rosáriu, tak jsme lístky zastrkali do růží a kolem po zahradě a hosté měli 20 minut na hledání:-)
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme měli cenu dobrovolnou, max. 4 lístky na osobu a vybralo se celkem dost, a tombola měla úspěch, řekla bych, že kdysi se vybíralo do střevíčku, jak jsem se vdávala poprvé, tohle je novější verze a zábavnější
Odpovědět
Profilova fotka
@majda81 Nás bylo kolem 30 a cen bylo taky kolem 30. Lístky jsme prodávali za 40 Kč, většina hostů za ně ale dala víc ;-)
Odpovědět
Nám tombolu organizoval svědek. A i když jsme nechtěli vybírat peníze, protože každý nám dával finanční dar k přáníčku, tak i tak se něco vybralo. Hlavně šlo o to, že to byla zábava. A když babička vyhrála "večer se striptýzem", což byly loupací párky, tak to nemělo chybu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?