Vtipná tombola - máme dát lístky za symbolickou cenu?

Ahoj holky, máme v plánu pořádat vtipnou svatební tombolu s kavinkama v vtipnémpodání. Akoád si lámeme hlavu nad tím jestli za lístky dát simbolickou cenu třeba 5kč nebo dobovolný ? Obáváme se aby lidi nepřišli stylem když je to dobrovolný dej mi půlku lístků a tady máš 10 Kč nebo naopak aby nás nepomluvily že si za takový kavinky dovolujeme vůbec řikat o peníze. Jak jste to měly vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@metallico_mondo My to měli tak, že jsme zdůraznili (teda kamarádi, co nám to uváděli), že je to dobrovolné, pokud něco chtějí dát, tak můžou, ale nemusí - můžou si lístek vzít, pokud chtějí, aniž by platili. Přesto se vybralo docela dost peněz a myslím, že všichni něco dali a o lístky se určitě "neporvali" :-)
Odpovědět
My to chceme řešit úplně stejně jako pet23 :) A můžu se zeptat jak tu tombolu budete organizovat? Tahat lístky, někdo vyhraje, někdo ne? Nebo budete mít cenu pro každého?
Odpovědět
Profilova fotka
my to budeme mít tak, že každý lístek bude výherní a cena bude 10kč
Odpovědět
Profilova fotka
my se taky chystáme na tombolu, cena bude dobrovolná a budeme tahat lístky s tím že jde jen o srandu, takže každý asi nevyhraje, ale půjde o zábavu, takže předpokládám,že nikdo nebude uražený nebo naštvaný že nic nevyhrál :-) :-) :-)
Odpovědět
no nás ještě napadlo každému dát při přchodu 2 lístky a oznámit jim že pokud by měly zájem o další tak není poblém si dokoupit za dobrovolný příspěvek....... ale není to blbý? kdo nebude chtit nekoupí si další kdo bude chtít nákou tu kounku dá a alespoň by jsme si nemuseli připadat jako vyžíky :-( co mylíte? nebo to je blbý?
Odpovědět
Já si myslím, že když řeknete, že je to dobrovolné, každému to bude blbé a stejně Vám něco dá. Pak už nikdo nemůže říct, že jste vyžírky - bylo to přece dobrovolné. Navíc si myslím, že všichni rozumní lidé pochopí, že ta tombola taky něco stála. My třeba nebude vybírat do střevíčku, ale peníze vybereme tou tombolou. Přijde mi to pořád lepší. Do střevíčku dáš peníze jen tak, z tomboly aspoň něco vyhraješ :) Byla jsem na několika svatbách a na všech se peníze nějakým způsobem vybíraly. Neslyšela jsem nikdy, že by se nad tím někdo podivoval :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?