Viděl vás přítel ve svatebních šatech před obřadem?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky Chtela sem se zeptat jak to se satama ? Videl vas vas pritel v satech pred obradem ? Kdyz pro Vas prijeli domu ?
Odpovědět
Profilova fotka
Mallorry, jako puk koukat bude :-D protože až tě uvidí poprvé 8-) , bude to určitě krásné, protože ať si vybereš co chceš, neviděla jsem žádné ošklivé šaty nikde a ještě když viděl nějaké ukázky ;-) , nech ho doma, to ti radím já :-) , myslím, že by ho nebavilo zkoušet desatery šaty na jednom místě. Můj přítel by se mnou možná taky šel,ale hned u prvních by řekl, že jsou krásné :-o a že už by šel 8-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,já byla s přítelem v salonu a viděl jak si zkouším šaty,beru to asi tak,že když už máme skoro 3 letá dvojčátka,a žijemem spolu několik let tak nemá cenu dělat nějaké překvapka,tot můj názor ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně ;-) , každý má názor, beru to ;-) , my jsme spolu už 6 let, ale já jsem si to nechala jako tajemství ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Sajmonko a proč neudělat překvápko, my máme 6. letého syna a chci aby byl přítel překvapený.Vždyť o tom to trochu je. Právě , že doma , už je to takové zajeté(trošku stereotyp), tak proč přítele nepřekvapit něčím krásným např. svatebními šaty. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,udělejte si to,jak samy chcete.U nás to bude tak,že ženicha "vyženu" ze společného domu k mojí mamince,na obřad dojedu sama se svědkyní a všichni,včetně ženicha a maminky mě uvidí poprvé.Svědkyně také až ráno v den Dé.Překvapení pro všechny!Navíc tatínek z mé strany a maminka z ženichovy není,tak to je nej řešení.Ale tam,kde chcete dodržovat tradice a lze to,proč ne.Jen se nedejte svázat,načerpejte inspiraci,názory,ale udělejte si to po svém. ;-)
Odpovědět
My jsme šaty vybírali spolu, na tradice si zas tolik nepotrpím ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ne, hotove je nevidel, ale spolu jsme vybrali styl a vi, jak budou vypadat. Nechala jsem si je usit, takze detaily nezna vubec. To je jedna z mala tradic, kterou jsem chtela dodrzet ;-)
Odpovědět
Mně viděli všichni (až na 3 kamarádky, které mi pomáhaly s oblékáním) až u oltáře. Chtěla jsem překvapit hlavně ženicha, na ostatních mi až tak nezáleželo, kdy mě uvidí :-x , ale bydlíme spolu, takže bych se mu v jednom baráku složitě vyhýbala ;-) Byla jsem v našem pokoji s holkama mimo všechen ten rumraj a pak až před oltářem tramtadadá :-D ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Neviděl a budu se snažit aby mě uviděl až ve svatební den. ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
U nás to chodí tak, že před obřadem ženich přijede a musí splnit úkol, který mu svědek od nevěsty vymyslel a pak si musí vybrat nevěstu. Dáváme na výběr i falešné. Takže mě uvidí ještě před obřadem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
tak nás přesměrovali sem... řešíme jak to udělat, aby nevěstu viděli všichni až při nástupu. na zámek bysme museli přijet dřív a to se nám zase nechce přijít o tu kolonu.... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
pepik24, my jsme kolonu meli az ve chvili kdy jsme jeli s obradu na hostinu a pred tim, jsme se s zenichem a i vsemi svatebcany videli az pri obradu, opravdu to stoji za to! Neslo by i u vas tu kolonu stroubenim dat az po obrade? U nas ta kolona ani nebyla v planu samovolne se vytvorila za nasim busikem kterym jsme jeli my a troubeni zacalo spontanne :))
Odpovědět
Profilova fotka
máš pravdu, asi to jinak vyřešit nepůjde.....dík moc
Odpovědět
To bych rozhodne nechtela :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ano viděl, když mě do nich svědkyně šněrovala :-) sám je vybral na netu podle obrázku - přesto říkal že jsou krásné a sluší ;-) kolona byla tam i zpátky, jen tam sme jeli jen my a děda, jelikož všichni děsně spěchali a museli bejt na hradě první :-D :-D zpátky sme ale jeli pomalu a troubili přes celý město a my jeli ve veteránku z r.1929 s otevřenou střechou x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Viděl mě doma, když mi předával kytici a vykupoval me za prstynek, na fotklach saty nevidel, ani nechtela a bylo to pro nej prekvapeni...ale v salonu mi rikali, ze je enjaka moda vodit zenichy s sebou..nevim, prece jen nejaka ta tradice by se dodrzovat mela...
Odpovědět
mě manžel neviděl, jen věděl, že se šijou a že budou plisované,ale to nevěděl, co to znamená :-) pak mě viděl až v den svatby, když i přinesl kytku a byl úplně naměkko, že prý čekla, že mi to bude slušet, ale prý jsem ho úplně ohromila :-) to potěší
Odpovědět
Profilova fotka
Já už mám šaty vybrané a svatba teprve bude,ale rozhodně mě v šatech uvidí poprvé až v den svatby!! Ukazovala jsem mu pouze nějaké fotečky šatů, aby věděl jakou představu mám o šatech a zda by se mu takové nějaké líbili,ale stejně určitě netuší, jaké budou,protože ty favoritní jsou jiné, než ty,co jsem mu tenkrát ukazovala :-) To jsem ještě netušila, jaké si vlastně vyberu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak v satecj me pritel nevidel a ani videt nechce :-) A ja nakonec taky chci, aby me videl az v ten den, nejlip az na miste...ale uvidime jak se to povede. Saty sice videl, ale jen na raminku, a jak sam rikal - stejne zapomene do te doby, jak vypadaji :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Manzel me videl az kdyz jsem s tatkou vstoupila do salu pri obrade :-) a stejne tak vetsina svatebcanu :-D nechtela bych prijit o ten prekvapeny a nadseny vyraz v jeho ocich, kdyz videl, ze si nebere opici, ale kanarka :-D :-D :-D na zamku jsem byla o pul hodiny driv nez ostatni a byla jsem zalezla z druhe strany ;-) kolonu jsme nemeli a te zpatecni se neucastnili, protoze jsme zustavali dyl na foceni a teda ani mi to nevadilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
me manzel videl taky az pri obrade, ostatni me videly kdyz jsem vysla z domu ale to uz manzel sedel v aute... urcite to stalo za to, na ten pohled nikdy nezapomenu..bylo videt ze byl ohromen :-)
Odpovědět
mě manžel viděl v šatech když si pro mě přijel..byl chudák celej nervozni ale opravdu vypadal překvapeně a potěšeně když mě viděl...asi nečekal že mi to bude slušet (šaty zásadně nenosím, připadám si v nich jak panímáma :-D ), takže fakt valil oči..bylo to milé...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?