Svatební strom na plátně, chytnou na něm prstové barvy?

Nevěstinky, měly jste některá svatební strom na malířském plátně? Jde mi o to, jakou máte zkušenost s prstovýma barvičkama, chytnou i na plátno? Nerozmažou se? A jaké by jste mi konkrétně doporučily? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, manžel kreslil strom na plátno... a svatebčané otiskují prstovýma barvičkama na plátno a nerozmazávají se.. a to ještě přes ten svůj otisk se podepisují:-) Tak klidně jděte do toho.. zn.Heyda či jak:-)
Odpovědět
@amor_roma : moc děkuji za odpověď :-) čím jste podepisovali na plátno?
Odpovědět
Profilova fotka
@annyes Podepisují se tenkým centropenem (lihovkou). Jen ti ještě doporučím syté(tmavší) barvy, protože ty světlé na tom plátně nejdou moc vidět:-( a věřím, že to po čase vybledne, tak ať to pak nemusíš "přeťapávat" :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Holky, můžete poradit, líbí se mi světle růžová, ale bojim se toho vyblednutí, jaký byste volily trio? Preferuju spíš světlejší:) Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem našla metalické prstové barvy, ale absolutěn nevím jak to bude vypadat, škoda, že na internetu nejsou reálné ukázky.
Odpovědět
Koupili jsme klasické prstové barvy pro děti - chceme je použít na otisky svatebčanů na plátno. Zdají se mi ale nějaké moc tekuté a že dlouho schnou. Nemáte s tím někdo zkušenost? Obávám se, že mi to hosté rozmažou a bude po svatebním stromu. Měla jste je také některá? Poraďte.
Odpovědět
Ahoj, můžete navštívit můj obchůdek, ke stromům nabízím prstové razítkové polštářky. Barvy drží dobře, právě na desce s plátnem. Ráda poradím :).
Odpovědět
Profilova fotka
@olgacada já bych šla raději do tmavších barev, budou kontrastnější, lépe vidět .. a když trošku vyblednou, nebude to tak mrzet ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?