Svatební noviny jako informace, ne pro zábavu

zdravím nevěstinky, měla, nebo má některá z vás zpracované svatební noviny jako informace pro svatební hosty ohledně svatebního dne? Kdy, kde, co a jak bude a kdo má kam jít a co dělat.. apod. Pokud ano, prosím o sdílení co jste všechno do těchto pokynů a informací psaly... předem děkuji za pomoc :)
Odpovědět
@kotriv My sme mali svadobne noviny a celkom sa pacili. dali sme do nich program dna, menu, informacie z nasho detstva spolu s fotkami nas ako deti a uz nas ako paru, vtipny horoskop, kviz "poznate novomanzelov?", spomienky na 80. roky, ktore sme videli z pohladu nas ako malych.
Odpovědět
jsme profesionální novináři a svatební noviny budou kooperací nás dvou jako zástupců ze dvou médií. Budeme mít strukturu klasických novin - otvírák, podval a jedňáky na titulce, hlavňas na trojce o nás dvou a menší texty o našich dodavatelích a významných hostech, místech a událostech našeho života. Všechno v žánru zpravodajství, news feature nebo storek. Hlavičku si navrhneme sami, spojíme dvoje hlavičky novin, kam píšeme. Zbytek vymýšlíme za pochodu :-)
Odpovědět
@kotriv ahoj, pracuju na všeobecných informacích - cca 2 - 3 strany textu pro pozvané. Bude tam místo, čas, mapka, parking, ubytování, kdy co a jak začne, oběd - co bude, co bude k pití, následné focení, program jako krájení dortu, první novomanželský tanec, následná oslava, co bude k jídlu, co na sebe, dary, informace, že prosíme, aby hosté zanechali své ratolesti doma, že není zázemí, informace k hudbě a nakonec i k odjezdu.:-) Ještě to dát pořádně dohromady...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj holky, dělaly jste některá podobné svatební noviny - tzn. bez srandiček? Chceme mít v našich novinách také pouze organizační informace, ale ráda bych to ještě něčím neotřelým doplnila, aby to nebylo krátké. Děkuji všem za tipy! :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?