Ahoj děvčata,
potřebovala bych poradit, máte někdo zkušenosti s domácím vytvořením svatebních novin, máte nějakou inspiraci, a hlavně v jakém programu pracujete ?? :)
Děkuji za odpověďi
A já to hodlám pojmout jen jako jakýsi "svatební zpravodaj", jedna A4ka potištěná z obou stran. Kratinké info o nevěstě a ženichovi + vkusné foto, z piktogramů vytvořím časovou osu (první rande, zásnuby apod.), z druhé strany program svatebního dne a poděkování za účast. :)
Černo-fuchsiový tisk na pevném lesklém papíře a pokud to nebude vypadat přeplácaně, vlevo nahoře bude nějaká menší fuchsiová mašle :). Uvidíme.
Zkusím POWER POINT, lépe se mi v něm pracuje :).
Taky jsem chtěla Publisher ale mám problém že to nemůžu najít nikde kde to stáhnout.
svatební noviny mám předpřipravený ve wordu a pak chci nějaký hezký okraje udělat apod .. .)
@michaela94 Míšo, kdybys náhodou něco vypátrala a nevadilo Ti se podělit, budu moooc vděčná :-D Já, jako pc analfabet s tim bojuju jak blázen.... A máme stejné datum, takže bych se kdyžtak inspirovala :)
Ahoj, taky jsem dala do svatebních novin horoskop, a je jeden neutrální, přímo na svatby co jsem já našla :)
Děj si v Google.cz svatební horoskop a najdeš to :)
@michaela94 Míšo, mám stejný termín svatby, pokud něco vypátráš, budu ráda, když se podělíš :-) taky se snažím dát do kupy svatební noviny a hledám, kde začít :-)