Prosím radu, zítra budu kamarádce obsluhovat na svatební hostině a s tím je spojené i přivítání + rozbití talířku + takzvané vykoupení hostů aby mohli dále na svatební hostinu, malý příspěvek do kapsy novomanželů. A proto, že si to již z naší svatby nepamatuju, nemůžu najít co vlastně říct, jak jim to udělat hezké a originální. Pamatujete si svoje přivítání? :-) Nebo máte nějaký hezký tip? Vzhledem k tomu, že jsem se to dozvěděla dnes, nemám moc času na přemýšlení :-)
Děkuji.
Hlavne, ze vse dopadlo ke spokojenosti novomanzelu, my vybirat nechteli, ale kamaradi to meli, pokud s tim hosté poctaji ok 😊 v každém kraji je to jinak
@zorro4 Tak to já bych taky slušně odmítla, ale tazatelce to zjevně nevadí, tak mi prostě přijde maličko mimo jí místo rad psát o tom, jak je to hloupý zvyk. ;-) Názor na tuto tradici mám ale naprosto stejný a reagovala bych taky stejně. :-D
Už se nechte :-) Akce proběhla, všichni byli spokojeni. Většina diskutujících má jiný názor než zakladatelka, na tom se nic nezmění. Sto lidí, sto chutí. Rozčilovat se kvůli tomu opravdu nikdo nemusí, není důvod.