Pouštění balonků s pohlednicema, vzkazem a přáním

Ahoj holky, v červnu se vdávám a hostinu si děláme sami, žádná restaurace, ale kulturák a plno rodiny, známých a přátel. Chtěla jsem večer na hostině pouštět lampion štěstí s ženichem, ale nechci někomu způsobit škodu na majetku, tak jsem slyšela o pouštění balonků a pohlednic s přáním novomanželům... pohlednice se přiváže k balonku, na pohlednici je napsané přání novomanželům od svatebních hostů s předvyplněnou adresou novomanželů, jen bez známky. Balonky jsou napuštěné heliem, takže poletí pěkně nahoru.... no a kdo jednou pohled najde...pouze nalepí známku a novomanželům v průběhu dalšího měsíce chodí přáníčka od svatebčanů. Máte s tím někdo zkušenost? Není to úplná blbost? Díky za názory, případně co na pohlednici napsat, aby nálezce pochopil, že má nalepit známku?
Odpovědět
To už tam spíše tu známku nalepit a jen dopsat PS, že prosíte nálezce o vhození do schránky - těžko vám někdo cizí dá 15 Kč, či kolik to teď je, za známku, když vás nezná. A nebo pouštět balónky bez přáníček a nechat si je na památku - myslím, že dost se jich při vypuštění nenajde (stromy, voda, psi,..) nebo se nálezce nebude obtěžovat posíláním.
Odpovědět
My to chtěli taky, koupili jsme velkou bombu s héliem, balónky napustili a nakonec nevzlétli, protože ten provázek a papírek se vzkazem byl asi moc těžký...tak to musíte vyzkoušet no... a hlavně si ty provázky nezamotejte dohromady, na druhé svatbě jsme museli vzkazy odstřihnout, aby to vše aspoň vylétlo... :-)
Odpovědět
My jsme měli balonky s přáníčky, nikoli s pohlednicemi...slyšeli jsme o těch pohlednicích taky, ale nelíbilo se nám to - nikdy nevíš, kdo ten pohled najde a nám se nechtělo takhle "snadno" někomu sdělovat naši adresu a jméno...:-P :-D takže jsme pouze každý napsali přáníčko, připevnili jsme to na provázku k balonku s heliem a vypustili jsme to...bylo to krásné...;-) a btw - se zbylým heliem jsme si užili kopec srandy!!! :-D Mám nějakou fotku i v albu...;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kamarádce na větší svatbě jsme připravili toto pouštění balónků jako překvapení, bylo jich 100, každý ze svatebčanů napsal své přání na pohledy od nás připravené /různé posbírané z měst, nakoupené, reklamní atd... vše ofrankované, s adresou novomanželů a prosbou o vhození nálezcem do schránky, případně připsání volného blahopřání/. skutečně některá přání s delším provázkem byla těžší, vyřešili jsme navázáním dalšího balónku, pohlednice jsme dali do malých pytlíčků akorát na rozměr pohledu s uzavíráním aby vydržely i nějaký čas než je někdo najde v lesích :). Musím říct že to bylo opravdu krásné a originální. Nejkrásnější fotky jsou z plné místnosti balónků u stropu restaurace (normálně nízký strop), nevěsta s ženichem procházeli mezi tím a četli si některé a pak jsme je společně všichni šli ven vypustit.. Tak doporučuji.
Odpovědět
kamarádka toto na svatbě měla, i známka tam byla, ale z cca 30ti balónků jim přišly asi 2, to mě docela mrzelo.. kdo ví, kde přání skončili a bylo mi líto, že někde leží a nevěsta s ženichem si je nepřečte :( varianta, že si je neprve novomanželé přečtou a pak je pošlou do nebe, bez adresy, jen symbolicky, se mi zamlouvá víc. Také stále řeším zda mít balónky nebo lampiony :(
Odpovědět
Jsem určitě pro balonky, taky to máme v plánu, pokud seženeme helium, pěkně do páru jeden balonek, tak cca 10 kousků a může to být prima, anebo jen dva balonky pro nevěstu a ženicha, aby byly originální fotky... Ale adresy, jména atd. rozhodně ne, člověk nikdy neví, komu se to dostane do ruky, spíš bych to volila symbolicky, ať tam každý napíše jen nějaký vzkaz nebo přání, jen na malý papírek (jako na malou jemnovku) a je to. :-)
Odpovědět
my chceme také pouštět balonky, ale asi jen takové, kde si každý napíše svoje tajné přání a prostě se vypustí....bude to hezké na fotkách, lidi se trochu zabaví...dáme jim papírky a pastelky, ať si vyhrajou a šup s tim na nebe
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
já váhám mezi lampiony a balonky....víte někdo na kolik vyjde balonek napuštěný heliem?
Odpovědět
já teď nakoupila balonky po 3 kč, helium stojí kolem 1 200,- ... je nevím, kam do programu to zakomponovat :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Me se to moc líbí, ale vaham kvůli adrese...ale objevila jserm variantu, ze se vše píše na papíry, složí se vlaštovky a novomanžele je trefuji do obručí... Těmi co se trefí tak ty maji splněné...nemá to ale ten krásný efekt
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dnes v Radouni u Štětí byli viděny balonky.2 delfíni a 1 letadlo. ;-) A pak tam byli ještě naky ale to nešlo poznat. :-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?