ráda bych místo knihy hostů udělala kartičky na vzkazy, které budou hosté vhazovat do připravné krabice. Poté bych vzkazy vlepila do svatebního alba k fotografiím. Máte s tím někdo zkušenost? Není to blbost?? :-(
julous: klidně ;-) přítel se na to moc netváří..."a co tam jako budou psát?"..... "to je uhozený" apod. :-| já se ho ale ptát na jeho názor nebudu a udělám to podle sebe.
Pritel tomu nerozumi. Psat budou cokoli, proste ze vma preji stesti a tak.
Hlavne si pohlidej, abys mela nekoho, kdo bude poctive vsecny svatebcany obchazet, at neco napisou (nebo nakresli).
jasně. Mě to přijde milé. Udělám pěkné kartiky a vždy když budu prohlížet album, tak si přečtu pár milých slov. Svat.blahopřání pravděpodobně skončí někde v krabici.
Neeee. Nemá to žádnou logiku :-D prostě se mi líbily kytičky i čtyřlístek, tak jsem koupila od každého 10 ks a lepila to podle toho, jak mi to přišlo pod ruku ;-) Původně jsem si myslela, že bych to dělala podle zasedacího pořádku, aby se pravidelně střídaly, ale nechtělo se mi to vymýšlet, takže jsme to udělala na náhodu :-)
Mě se líbí i ten nápad s psaním vzkazu na rámeček nebo na talíř... :-) Dám to vedle stolu s jídlem, tak si toho každý všimne a nebude muset níkdo obcházet. Navíc poprosíme DJ, aby to sem tam vyhlásil, stejně jako tombolu :-)
NO my máme obraz nad postelí, kde je drřevěný rámeček a vevnitř ještě jeden, takový ten bílý papírový (ikea), tak jenom koupím tužky a budou to psát na to... :-) JInak moc nevim... Zkusila bych spíš ikeu nebo prodejny s nábytkem... ;-)
My měli nachystanou krásnou knížečku na vzkazíky od hostů, ale zapomněli jsme ji doma :-D , tak jsme všechny donutili, ať nám něco napíšou na ubrousky - nevěřili byste, jak to vypadá super x-)
Ahojky,
taky chci kartičky na vzkazy - dnes jsem byla v chráněných dílnách a ve všem mi vyšli vstříc - udělají mi košíčky pro družičky, kornoutky na rýži, kartičky na vzkazy album, knihu hostů a dokonce mi vyrobí truhličku na peněžité dary. nabízeli mi i svatební oznámení - vše z ručního papíru a to nemluvím o těch super cenách !!!! Pokud máte ve svém okolí něco podobného vřele, doporučuji - a navíc uděláte i dobrý skutek :-)