Kdy navštívit hrob rodičů s kyticí? Před obřadem?

Profilova fotka
Kdy navštívit hrob rodičů s kyticí jako úctu a vzpomínku. Před svatebním obřadem nebo až jako novomanželé?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já myslím, že je to úplně jedno, hlavně, že si člověk vzpomene ;-) .
Odpovědět
Tak já byla na hrobě u své babičky týden před obřadem a dojdu i teď, za vše jí poděkovat, že na nás dávala pozor a vše dopadlo na výbornou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se na hrobě u babičky stavím ráno než vyjedu do místa, kde se budu oblékat (bude to v místě hostiny). Myslím ale, že je to opravdu jedno a i kdybys zavzpomínala jen doma, tak by to rodiče určitě potěšilo. Věřím, že by na tebe byli pyšní.
Odpovědět
po obřadu. Nevím proč sem holky pletou babičky :-(
Odpovědět
My tedy byly před obřadem, na tátově hrobě asi týden před svatbou (je to 100 km od našeho bydliště a místa obřadu, takže to časově nešlo jinak skloubit) a na hrobě manželových rodičů den před svatbou. Dávaly jsme na hrob kromě kytice i myrtu s vývazkem.
Odpovědět
Profilova fotka
majanax: nekdo muze mit bliz k prarodicum nez k rodicum - napr. me svagrove mamka umrela, kdyz ji bylo 14let, pak tuto roli zastoupila babicka..... ;-) takze mozna tak... ma_kup: sla bych pred obradem....
Odpovědět
Profilova fotka
Já byla na mámině hrobě až den po obřadu, před bych to vážně nezvládla. Takže to udělejte podle Vašeho pocitu, pokud se budete cítit, že to zvládnete tak se chodívá v den svatby, ale rozhodně to není podmínkou.
Odpovědět
sestra byla hned po obradu u taty..... kolona na ne cekala na hlavni a oni tam sjeli pouze sami... netrvalo jim to dele jak 15 min a to se da vydrzet... maji tam i fotku....
Odpovědět
Profilova fotka
Máte můj obdiv. Já půjdu na hrob bráchy položit kytku až pár dní po svatbě. Chci mu tam dát svojí svatební kytici. Kvůli němu mám karafiáty, které on miloval. Ve svatební den bych to nedala. I tak na něj bude celé moje myslet.
Odpovědět
majanax - babičky jsem pletou protože jak zmínila jedna slečna nebo už mladá paní ;-) mají blíž k prarodičům než k rodičům. Mě se dnes zdálo o mojí prababičce, že na ní jsme zapomněli a o zasnoubení jí nic neřekli :-(. Když jsem se z toho probudila, byla sejm celá zmatená a chvíli mi trvala než jsem si uvědomila, že ´babička tu vlastně už není. Budu muset na hrob zajet.
Odpovědět
Já za mámou pojedu asi po obřadu druhý den. Před bych to nedala.. Ale budu na ní myslet celý den, což vlastně dělám pořád :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My byli po obřadu, na druhý den.. prý to před obřadem přináší smůlu
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?