Zelená - bílá svatba, pojďte pokecat

Profilova fotka
ahoj holky, pojďte pokecat a zelené svatbě kde co sehnat v této barvě co už máte co naopak nechcete. Zkrátka milovníci zelené barvy :-)
Odpovědět
no ja mám veľmi rada zelenú vo výzdobe. my sme ju zvolili ako doplnkovú k bledoružovej v odtieni slabunko zelená a trávová zelená. budeme mať v tej farbe sviečky, srdiečka a pompomy :)
Odpovědět
taky budeme mít zelenou svatbu, jako doplňková možná bude sytě růžová, ve svatební kytici budu mít zelené orchideje, květinová výzdoba na stolech bude taky ze zelených orchidejí, zelených chryzantém a něčeho bílého...a uvažujeme o zelených lampionech
Odpovědět
My o ní přemýšlíme v kombinaci se žlutou/oranžovou - původně měla být sama, ale moc se mi nelíbí třeba kytice jen v zelené...tak přidáváme letní barvičky na rozjasnění:)
Odpovědět
tak já budu mít jen zelenou, samozřejmě teda v kombinaci s bílou :-) Zrovna dělám seznam, co koupit, budu si spoustu věcí vyrábět sama, zítra beru útokem papírnictví :-))
Odpovědět
Profilova fotka
@sestakova88 Takto to vypadá v realitě:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky přemýšlím o zelené, resp. se asi přikláním spíše k zelenkavé. Jen nevím, s čím ji zkombinovat, nejvíc mě asi láká smetanová, ale přemýšlím i o žluté, mám ráda tuto kombinaci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my taky ladíme svatbu do bílo-zelené. Ale do takové hodně zářivě zelené :). A v kytici budu mít i něco do žluté, abych ji trošku rozveselila. Když jsme barvičku vymýšleli, tak tahle kombinace byla jasná volba pro nás oba, takže nebylo co řešit :).
Odpovědět
Profilova fotka
..ooo to je nadhera, tak na tohle mit finance urcite nebudeme, ale je to uzasne..taky mame do zelena, ale vypadá, že budu kombinovat s ostře červenou..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak po včerejší úvaze nejspíše uzavřeno a naše svatba bude zelenozlatá
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?