Tak jsme to nějak dali dohromady doma a nevím jestli je to dobrý nebo ne.
Jak to vidíte?
Samozřejmě je nutná trošku představivost:
Stoly budou pro 8 lidi s bílým ubrusem přes okraj (my doma ubrusy nevedeme), příbory budou normálně stříbrný, talíře bílý, papír s číslem a z druhé strany s harmonogramem tmavě modrý, jmenovky tmavě modrý. Eukalyptus bude živý samozřejmě.
Každopádně budu moc rada na tip na vazu - tuhle jsem měla doma a netuším zkama je, neví někdo náhodou?
Hlavně nevím ty perličky v eukalyptu?
No prostě jak to vidíte vy?
P.s. sorry za bordel, my takhle žijeme už tři dny 😅 furt to předělávám.
Díky moc za rady a za tip kde jsem koupila tu vázu půl království 🙏
Takže je budete míchat úmyslně. I to je řešení.
Ještě je to dlouhá doba( i když to strašně letí) ale....budeš sem dávat nějaký vaše fotky? Upřímně říkám že bych se ráda podívala 🙂
@holka2106 vy se berete ale letos ne? Myslíš fotky ze svatby nebo z příprav? Jinak ano úmyslně a ještě přemýšlíme, ze příští jaro pronajmeme chatu což v hodně lidech vyjde na směsný peníze aby se naši kamarádi seznámili a nebylo to jen z doslechu " já s anetou"... Apod.
@holka2106 to je to bude nejdřív tak v říjnu 2022 hotovy 😅 ale kdybych zapomněla tak se zkus připomenout jo? A u vas vše ready? Já su asi fakt rada, ze máme tolik času.. Dneska jen ty alby jmenovky a čísla na stůl a už me to po hodině nebavilo 😅
@te_ssiinka_nelova u nás vypadá vše ok ale začínám už být nervózní. Vše se uvolňuje a už teď je povolených 30 lidí vevnitř takže je to dobrý. Ale věřím že za měsíc to bude ještě lepší. Ještě mě příští týden čeká zkouška líčení, přítel už bude mít oblek který si nakonec nechal šít na míru díky mé kamarádce. Ještě pár maličkostí a je vše hotovou.Ted hlavně ať vše vyjde jak má. Jelikož máme 2 malé děti tak doufám že se nic nepo...e!🙏
@te_ssiinka_nelova Ahoj, mám dotaz k tejto "staršej" konverzácií 🙂 Všimla som si, že budete mať kulaté stoly a písala si, že tam budú sedieť po 8.
Aké veľké máte stoly? My budeme mať stoly 150cm a trochu sa bojím, aby sa tam 8 ľudí zmestilo a netlačili sa. Čo myslíš? Ďakujem moc za názor /skúsenosť 🙂
@nika_hali zdravim, my taky čekali, že vezmou 150tky, ale bylo nám řečeno, ze ne, že tyto :
https://www.nfcp.cz/stul-180cm_z1184/
My máme stoly v pronájmu stodoly, ale prý budou brát tyto jak pro 8 osob tak i jeden stůl pro 10 osob. Prý ta 150tka je pro 8 lidi proste malá