Dobrý den, ahoj. Nemáte už někdo zkušenosti s potiskem ubrousků u nějaké firmy? Našla jsem pár firem, jenže 100 ks ubrousků mi nechtějí udělat pro malý počet. Kdyby se třeba našel někdo a doporučil něco, byla bych ráda ;-). Děkuju
ja jsem to vyresila tak, ze jsem objednala razitko (za cca 100kc) byli tam nase jmena a datum. a pak jsem ty ubrousky orazitkovala - vypadalo to uplne stejne jako potisk. (sranda je ze jsme je pak zapomeli doma a nahostien je stejne nemeli :DDDD)
ja jsme to nechala delat u nas vedle baraku je kopirovani a delaji tam i razitka, je to ulice Moskevska u zastavky Cechovo namesti. Ale udelaji ti to kdekoliv kde delaji kopirovani,vizitky, potisk tricek a taky zalezi jak velke bude to razitko od toho se odvii ta cena a tak jestli barevne nebo ne. tech obchodu s touto sluzbou je v Pze strasne moc:D
obnovuji tema - treba ma nekdo nove informace: nevite o nejake firme, ktera by potiskla ubrousky jmeny svatebcanu (100-150ks)? zadny web shop v CR jsem nenasla.
@p.tulipanova
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli se vám povedlo najít firmu, která by udělala ubrousky se jmény svatebčanů. Měla jsem stejný nápad a nic nemůžu najít.
Díky za odpověď. Ivana