Ahoj nevěsty, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte tip na levný obchod s organzou, stuhama a podobnýma věcičkama na svatbu v Brně. Ne velkosklad, kam se dostane člověk jen se živnosťákem (na otcům by mě dovnitř asi nepustili 8-) ) Děkuju za tipy.
@janaa5 Jani, pustí tě na jakoukoliv kartu, také jsem měla půjčenou od kamaráda, nikde tě nekontrolují, osobně doporučuju velkoobchod STORGE, tak je všechno za hubičku :-) ale dostaneš se tam jen na něčí kartu.
Jinak já jsem stuhy koupila nějaké na Svoboďáku vedle obchodu s prádlem HEDVA, tam je velká galanterie. A pak ještě v papírnických potřebách na Štefánikové, tam mají také velký výběr.
kytaras děkuju, ale jedeme ve fialové :)
engele ... no o Storge jsem slyšela, ale nemáme tam zařízenou kartu :( Musím to proštudovat, jak se tam dostat :) A jinak děkuju za další tipy. Zítra tam mířím ;)
Nebo můžete nakoupit u nás v e-shopu - organzy, stuhy, krabičky, kamínky, perličky atd. a balíček pak můžeme poslat přes uloženku.cz nebo zásilkovnu.cz s osobním vyzvednutím v Brně na pobočce s nižším poštovným okolo 40,- (pokud bude objednávka splňovat jejich parametry) ;-)