Ahoj nevěstinky :-) Má někdo typ na jakou koliv dekoraci a výzdobu na svatební hostinu do světle modré barvy! A nemusí to být jen na svat. hostinu,ale i na celou svatbu (jmenovky,vývazky,ozdoba na auta...)
Díky mooooocinky všem PS: Jdete taky některá do modra? :-)
@anlika :) no moje svědkyně měla mít šaty ušité, ale bohužel má moc práce a nestíhá, takže si je musí půjčit ze salónu. Moje malá družička bude mít bílé šatičky s modrou stužkou.
Máš malou družičku? Krása... u nás není nikdo v tomto věku, takže budu mít dvě dospělé družičky :) a co dáváš na tabuli? Organzu?? Mě se do ní moc nechce, raději bych zvolila něco jiného, už přemýšlím že i vázy s tmavěmodrýma svíčkama a nějaké ty perličky by nemusely vypadat zle..přeci jenom bude na stole hodně věcí, včetně tácu s koláčkami, pití...
@anlika Ano mám, přítel má svědka a ten má malou princeznu :-) Doufám, že se nebude moc stydět :-D Jen nevíme jakou ji dáme funkci.. Na tabuli chci organzu, když půjdeš ke mě do fotek tak tam je má vítězná svatební tabule, jen z ní pár věcí ubude a pár věci se změní jen barevně.. je pěkná a decentní. Vázy ze svíčkami? Ehm.. nevím.. spíše bych šla do vázy s vodními perlami ozdobené nějakou kytičkou.. ale do nich svíce asi ne (můj názor)
@dadulkap ahojky.. přikládám 2 obrázky vítězné kytice a tabule, které já budu mít.. jen u té tabule bude pár jiných drobnůstek (pak doplním do alba - budu přidávat nové fotky)
kytice je teda uzasna...ta tabule se nam taky libila, ale nesehnali jsme ten spravny odstin modre...tak momentalne zvazujem, jesti nezmenime barvu svatby .-)
@dadulkap (abych zjistila, že mi píšeš tak dej zavináč a hned za to moji přezdívku :-) ) nemusíš mít ten samý odstín.. já mám kombinaci všech modrých :-) řeklo se modro-bílá svatba ne modrá :-) takže mám tyrkysové krystaly, světle modrou organzu, něco mezi světlou a tmavou barvou ubrousky a tmavě modré mašle na židle :-) ale určo to bude ladit :-)
@dadulkap když koukám, svatbu máš až v červnu.. tak si počkej třeba na moji nebo se podívej do mých přátel a oblíbených fotoblogů, jsou tam i jiné modré nevěsty - ať máš další představu