Který odstín se Vám líbí?

Profilova fotka
ahojky děvčátka, můžete mi prosím poradit, který z těchto odstínů se Vám líbí více? Nemohu se mezi nimi rozhodnout předem moc a moc děkuji..
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Ta světlejší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
me asi ten druhy :)
Odpovědět
ten tmavší :)
Odpovědět
mně se líbí ten druhý
Odpovědět
Hlasuju pro druhý.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyvitek :) asi, to si říkám taky..
Odpovědět
Záleží, jestli chcete svatbu ladit ve fialové spíše do modrofialové nebo spíše do "švestkova". Ta první je jemnější, druhá dramatičtější... takže pro romantickou svatbu asi první odstín, pro "extravagantnější" ten druhý odstín... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Upozorňuji, že ten tmavší jsem měla doma a je do červena !!!! Tak jsem ho měnila..
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se taky líbí víc druhý. :-)
Odpovědět
ja sama mam tu prvni...barvu, ale na bilem podklade je to dost svetla, uplne jemna fialkova. Takže ted už bych volila tu druhou, ta je krasna vyrazna.....
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejka1234 do červena? To nemá ani náznak...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
takhle v roli se mi líbí víc ten druhý, ale je pravda, že v roli působí organza úplně jinak, než když se pak rozvine....Tak se zkus podívat někde v kamenné obchodě, ať vidíš barvičky v reálu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je dobrá připomínka - ve skutečnosti barvičky hodně "vyblednou" - záleží, jak moc se organza "namačká" - samotnou mě to překvapilo. Asi jsem pro ten druhý ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ajkaskajka Ne, to máš pravdu, takhle na fotce ne, ale objednávala jsem úúplně tu samou, podle stejné fotky, když přišla domů, je do červena - neboli švestková - a paní z internetového obchodu mi řekla, že pc zkresluje ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@andrejka1234 no, zkusím zajít ještě do nějakého obchodu.. Zda na tuhle barvičku narazím... Děkuji za info:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?