Ahojte holciny,
chci se zeptat, kolik jste daly za komplet svatebni kvetinovou vyzdobu..? Myslim tim:
Kvetiny v kostele
Kvetiny na hostine
Kytice nevesta, maminky
Korsaz zenich, svedek tatinci
Kyticka na ruku svedkyne
Diky za odpovedi.. :)
PS: kvetinarku mam na vetsi vesnici na Morave, a nejradeji bych mela bile tulipany... ;-)
my sme měli jednu děvčicu z vedlejší dědiny a ta to dělá při práci a květiny nakupuje ve velkoskladu..
a měli sme květiny v kostele vedle svatostánku a na oltářu ten chleba dle mého přání + květinová peřinka pod prstýnky...
pak 6 velkých talířukde byli růže a pak chryzamténky plus nejaká zelen...
moje kytka taky na fotce.. měla sem asi 20 velkých růží a 6 trsových.....
eště tam byla vonička...... a 2 kytky pro mamiinky a 4 menší kytičky pro sestry a švagrové ...
celkem za to chtěla 4250,- .. stím že nám pujčila dekoračku na dům a aj organzy a podtácky pod kvítka a aj ty banky.. a všecko nám dycky přivezla.. jo a eště nám psala na břeš´tanové lístečky zasedací pořádek- každej měl svůj lístek...... hold chtěla sem to jiný jak moji sourozenci..
když se brali
klidně bych ti dala na ni kontakt.. fakt stačí říct jak si co představuješ a udělá to.. 2x sme si sedli a pak sem se o nic nestarala... bylo to super
jen třeba moje sestra co se vdávala první dala na výzdobu do kostela cca nějakých 7000 a kolik stál zbytek už nevím ale říkala že to bylo hodne.. a tomeli normálně z květinářství
já dala 6,500 a bylo to perfektní. Jsem ráda, že jsem to nemusela dělat v tom předsvatebním shonu ještě sama. Floristka byla příjemná, vstřícná, měla originální nápady a hlavně ty moje návrhy tak pěkně setřásla do reálné podoby. Pro mě osobně velká pomoc s realizací svatby...
Někdo si myslí, že na detailech nezáleží,ale myslím si, že právě detaily tu svatbu dělají neopakovatelnou a krásnou!