Kolik je třeba organzy na vytvoření mašle na 1 židli?

Ahojte, omlouvám se jestli to tu už někde je,ale potřebovala bych poradit, kdo si sám dělal svatební výzdobu; kolik metrů přibližně jste použily organzy na jednu židly... Nevím jestli to mám dělat až v den před svatbou přímo na místě hostiny stříhat,nebo nejak předpřipravit...Dekuju za rady a tipy ..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já osobně mám v plánu si to nastříhat dopředu. Odměř si mašli podle židle co máš doma, záleží jak moc velkou tu mašličku chceš atd.. :-)
Odpovědět
@sarusak Budu to muset rozpočítat, já koupila ty organzy; 2x bílé po 9m, a jednu růžovou-9m , bude nas celkem 12hostu ;ty chci aby byly bílé,+ dvě židle růžové (ženich+nevěsta) ..máme bílo -růžovou svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@01alka taky si to budu stříhat a připravovat dopředu, židle jsem si v místě hostiny přeměřila, doma to vyzkoušela, kolik toho budu potřebovat a pak objednala :). Doma si to připravím a na místě už budu jen mašličkovat :)
Odpovědět
A proč ne rovnou na žydly? Bohamarijo
Odpovědět
@kelisova Já se ptala, KOLIK je přbližně potřeba.... :-S
Odpovědět
@01alka Vzhledem k tomu, že židly nepoužívám, nemohu poradit :) Trochu humoru, děvče :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@kelisova Tak příjemné sezení na zemi :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@01alka ahojky, mně řekli v obchodě kde ty mašle půjčují,že to mají nastříhané 2,3 m na jednu židli,je to prý univerzální velikost,která pasuje na všechny tipy židlí a uděláš z toho pěknou mašli. tak jsem z toho taky tak vycházela, akorát jsem to pozměnila na 2,25 m protože ty role jsou většinou po 9m a tak mi z jedné vyjodu 4 židle :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?