@radulka57 do svatebního obchůdku ale jestli můžu poradit nevím odkud jsi ale je lepší jsi to nejprve objednat na nějakém tom svatebním obchůdku přez internet s tím, že jsi to vyzvedneš osobně :o) na tom se dá taky ušetřit...nevím odku jsi jinak bych ti poslala odkazy na obchůdky s organzou a různými věcičkami
taky jsem přemýšlela kde v okolí brna nebo pelhřimova nakoupit organzu a ostatní věci na výzdobu, abych zbytečně nedotovala českou poštu, ale nenapadlo mě nic
Jj, já ji viděla taky v kiku a Nanu Nanu. :) Taky tam byly různý porličky na silikonu, ozdobné stuhy, svatební ubrousky. A levnější než na netu i když do toho nepočítám poštovné
@radulka57 na ulici Hybešova je svatební obchůdek...svatba dekor..můžeš objednat na netu a osobně vyzvednout a nebo rovnou kupovat v obchodě. Pak je ještě prodejna v komíně.
Svatbadekor v Brně se mi nelíbil. Něco tam seženeš, ale zas že by tam měli něco extra? To nemají. V Brně - prodejna s výtvarnými potřebami v Alfapasáži, prodejna s výtvarnými potřebami na Josefské, Kars na Josefské (tam mají organzu v metráži mnohem jemnější, vhodnou na výrobu kytiček a různých ozdůbek, satény, tafty, polyestery, vše můžeš použít na výzdobu, mají dobré ceny, stejná prodejna ještě s větší nabídkou je na Tkalcovské ulici. Dále prodejna pro výtvarníky na Štefánikově (nebo Lidické, jak je sanatorium Helios - najdeš ve Zlatých stránkách), galanterie Vlastička u kapličky v Žabovřeskách, galanterie a korálky na rohu Orlí a Josefské (nebo Františkánské, nevím přesně). V OBI asi taky, obecně v OBI mají dost předraženo. V prodejně pro výtvarníky na Josefské pozor na to, že jak se zeptáš na zboží, okamžitě ti nabídnou to nedražší i když mají to samé jen levnější zboží od jiných dodavatelů. Pak u Kalců mají metráž všeho druhu (stužky, krajky, látky).