Jakou barvu na svatbu v únoru?

Ahojky holky, budu mít svatbu v únoru (musím tedy podotknout svojí druhou svatbu :-) a přítelovo též) , nebude to velká svatba, jen rodiče, svědkové, sourozenci. Nevím, zda mám zvolit klasické šaty , případně jaké? A hlavně jakou barvu svatby zvolit na únor?? když jsem koukala na historii počasí tak je to rok od roku jiné - jeden rok +14 druhý bylo -10 :-( takže jsem z toho docela v koncích . Díky za jakoukoli radu ;-)
Odpovědět
ja bych zvolila barvu bilo-stribrnou. saty klido klasicke, proc ne. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, šaty bych na tvém místě zvolila takové, v jakých se budeš cítit nejlíp a budou se ti líbit - takže klidně klasiku. A barvu bych asi dala bílo-světle modrou (nebo i kombinaci světle a tmavě modré), případně modro-stříbrnou...Ale pokud se ti líbí teplé barvy, klidně zvol je.
Odpovědět
Ta stříbrná barva je dobrý nápad, ale myslím, že je to jedno, můžeš mít jakoukoli barvu, nebo jen bílou barvu.Šaty bych si na druhou svatbu vzala klidně znovu bílé,/ ale záleží i na věku/ ale určitě bez závoje a ani princeznovský střih bych už nevyhledávala.Ono mnohdy být za elegantní nevěstu je víc než být za každou cenu za romantickou princeznu
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, v první řadě bych se řídila tím, jaké je Vaše přání a styl. pokud se dobře cítíte v kalhotovém kostýmku, stačí ho zvolit ve světlé barvě a budete stejně okouzlující jako v šatech. Pokud byste se necítila dobře v dlouhých svatebních šatech, vřele doporučuji pouzdrové šaty a sáčko. Výzdobu bych zvolila podle místa a Vašeho stylu. Na zimně-jarní svatby chystáme barvy bílou, stříbrnou, světle modrou, ale poukud byste chtěla teplé tóny, krásně vypadá například kombinace bílé+stříbrné+lososvé. Hlavní je, abyste si svatbu hezky užila a pokud budete s čímkoliv potřebovat pomoci, ráda Vám pomohu. Těším se na Vaše zprávy! Michaela Pokorná Svatba-stylově
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Dnes se již na tradice moc nehraje, tudíž bílá barva šatů u nevěsty podruhé vdané již není nic zvláštního. Pokud byste přece jen nevhtěla bílou barvu, krěmová , šampaň je také velmi pěkná. Hlavně si vyberte takové šaty, ve kterých se budete cítit dobře vy a budou vám slušet. Co se týče barev, na zimní svatby se opravdu používají barvy světle modrá, bílá, stříbrná, je to taková ledová krása, nebránila bych se ale i tyrkysové. Barvu laďte podle obleku ženicha,( ne do každé bsrvy obleku se hodí všechny barvy), vaší oblíbenosti obou a typu místa, kde budete mít např hostinu. Svatba je srdcová záležitost vás dvou, takže se řiďte hladem srdce. Poud máte ráda vínoou, jděte do vínové atd. Pokud budete mít nějaký dotsz ohledně svatby, můžete mě kontaktovat na mail. Jsem také z jižních čech a mohu vám doporučit i nějake dodavatele nebo vám mohu poradit se sladěním celé svatby. Dobrá rada nic nestojí :-D Přeji pěkný den Zuzana Filisteinová Svatební fotoalba Www stránky viz níže
Odpovědět
zdravím, taky budeme mít svatbu v únoru (chceme se vzít na výročí seznámení:)) a protože nechci nic tradičního, tak prostě oranžovo bílá. Pár lidí mi to rozmlouvalo, ale upřímně - co je komu do toho, hlavní aby se nevěsta a ženich cítili dobře. Takže vyberte co se Vám bude líbit:)Lu
Odpovědět
Ahoj já mám také svatbu v únoru a mám jak tu již bylo zmíněto tyrkysovou (myslím, že na únor ideální je modrá takže hraje k změ, ale není tolik studená ;-) ). je se vdávám poprvé, ale budu mít šampaň šaty protože mi slušeli nejvíce (pokud nezměním názor :-)). takže tyrkysovou barvu bude doplňovat šampaň (ženichova kravata, ubrousky na stole a svíčky mám 1/2 tyrkys a šampaň)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?