Dobrý den, ahoj,
řeším jak vyzdobit stůl na svatbě. Hodilo by se mi aby tam byl jeden talíř již nachystaný abych na nej mohla dát ubrousek s příbory a menu, ovšem nevím na co by tam pak ten talíř byl když jídla budou nosit už nachystana na talířích dalších - nikdo si nebude nic nabírat. Viděla jsem na plno stolech, že tam ten jeden talíř bývá. Má tedy pak nějaké využití? Ještě mě napadlo dát tam hluboké - polévka by se nabírat dala, jenže bude předkrm :-D tak si nevím rady.
no byva polozeny ale podla mna je to ako keby taky podklad pre tie dalsie ved predsa si nebudu sami naberat ;-) ja budem mat tanier a na tom menovku,konecne som ju vymyslela..bude to mala cibulka ku ktorej bde takym surovym spagatom priviazana malicka menovka alebo to mozno napisem rovno na cibulu :-D
je to tzv.klubovy tanier, ktory sa dava ako podklad a na neho sa dava obrusok aby sa tlmil naraz ak nanho pride tanier s predjedlom atd... vyuziva sa vacsinou v restikach s vyssim standardom, je to take elegantnejsie, pri slavnostnych prilezitostiach sa to hodi, mne sa to paci:D a po hlavnom jedle sa dava prec...
@parley Dobrý večer, je to přesně tak, jak píší slečny. Navíc talíř plní svou službu, pokud hostům dáváte například bagetku s máslem před příchodem předkrmu. Je to zvyk dobrý restaurací nebo pizerií, tzv. amise bouche. Přeji Vám krásné přípravy a pokud budete shánět dekorace, budeme rádi, pokud se podíváte i do našeho e-shopu. Kontakt na nás najdete v Profesionálech - organizace svatby.
Hezké přípravy!
Michaela Pokorná Svatba-stylově