Dobrý den/ahoj :) hledám nějakou slečnu/paní, která by mi mohla 22.8.2015 naaranžovat místnost pro hostinu a venkovní posezení. Jelikož den předem na místě bude nějaká akce, tak nás na místo pustí až v den D, ale ten den já už nebudu mít čas si něco zdobit :( Chtěla jsem si vše udělat sama, budu mít vše nakoupeno a i představu jak bych to chtěla. Je to otázka cca 2 hodin. Najdu nějakou spřízněnou duši? Či nějaký nápad jak to jinak vyřešit? Děkuji moc :)
@martina_nehvizdy Taky řeším podobnou starost :-( napadla mě třeba nějaká kamarádka, ale popravdě se trošku bojím výsledného efektu.... v jednom obchodu na svatební dekorace mi tuto služby nabídli asi za 500,-/hod, ale nakonec z nich vyšlo, že to počítají dle počtu hostů, atd a dostali se zhruba na 2tis a to se mi do toho už moc dávat nechce.... takže zatím taky nevím...
Je to práce jako každá jiná - zkuste říci elektrikáři nebo instalatérovi, že chcete, aby pro vás několik hodin pracoval a uvidíte, kolik si řeknou. Nehledě na to, že za dvě hodiny výzdobu uvnitř i venku nestihnou.
Na druhou stranu není třeba to s výzdobou přehánět.
Já už se právě ptala profesionálky a bylo mi řečeno, že je to velmi lukrativní datum, aby u mě byli pouze na 2 hodiny. Že jestli je nechci na celý den či na více aktivit, tak bohužel.. byla to paní Katka Kaftanová a to jsem myslela, že mi vážně pomůže, no není profesionál jako profesionál :/
@martina_nehvizdy Zeptejte se v restauraci, jestli by vám neudělali výzdobu oni - stejně budou prostírat. Nebo sežeňte v místě někoho šikovného...Když si pozvete aranžérku z daleka, budete jí platit cestu a asi se stejně pod 2000 nedostanete.
@martina_nehvizdy mám známé, pokud bys měla zájem, pošlu ti odkaz s kontakty, začínají "se svatbami" a jsou tvořivé, ale nevím, jak s cenou - jsou z K. Varů, to byste se museli domluvit sami.
Každopádně pokud chceš mít profesionální výsledek (ne od kamarádky), počítej u kohokoliv s profesionálním placením. Takže nabídka floristky mi připadá korektní a v součtu v podstatě levná (slavobrána za to).
Dobrý den, máme v nabídce službu dekoratér 350,-/h/osoba+dopravné, pokud byste o ní měla zájem, prosím, napište nám e-mail. Ukázku naší práce najdete na našich webových stránkách v sekci Naše svatby. Krásný den! Michaela Pokorná
@martina_nehvizdy Pěkný večer Martino, narazila jsem na toto diskusní vlákno a musím přiznat, že mě mrzí, co jste o nás/o mně napsala. Poptávku jste nám zasílala v lednu loňského roku a vyměnily jsme si pár emailů. Vzhledem k tomu, že působíme v malém týmu, tak uprostřed svatební sezony by pro nás bylo přijmutí takové zakázky z mnoha důvodů bohužel skutečně omezující, jak jsem Vám v posledním emailu s prosbou o pochopení uvedla. Nabídla jsem Vám však řešení - zkusit se s tímto obrátit na floristku (většina zkušených floristů toto dělá popř. zkusit se domluvit s personálem restaurace - jak Vám ostatně bylo navrženo i výše diskutujícími.
Dobry den, to je mi lito, avsak napsala jsem pouze pravdu. Mozna by bylo fajn napsat si do poznamky na vase stranky za kolik min.nazdobujete, aby to pro vas uz bylo atraktivni. Po vice jak roce tohle uz nebudu dále resit, stacila mi drivejsi komunikace
@martina_nehvizdy Dobrý den Martino, chápu, že po roce toto nechcete řešit, já jsem jen chtěla uvést věci na pravou míru :-) (mimochodem, o lukrativnosti konkrétního data jsem nic nepsala). Každou poptávku posuzujeme vždy individuálně a měla by být efektivní pro obě zúčastněné strany. Děkuji a přeji pěkný den, Kateřina Kaftanová
Kateřino, promiňte, ale v tuto chvili už je to opravdu zbytecne. V době, kdy byla potřeba vašich služeb, tak jste selhali, nyni již není potřeba nic s vámi resit. Hezky večer.
Ono je to bohuzel bezny, ze pokud dodavatel nevydela dost, tak to pro nej neni zajimavy. Sice to nechapu, protoze nase svatba byla ve ctvrtek mimo sezonu a podle me je lepsi vydelat treba 20 tisic nez nic ikdyz minimum je treba 40 ale co uz. Clovek s tim nic neudela. Tohle je vsude ve svete.
@martina_nehvizdy Nezlobte se na mě, ale termín "selhali" mi přijde poněkud přehnaný :-) Zakázku jsme s omluvou odmítli a navrhli, jak situaci můžete řešit. Z našeho pohledu si najímat na práci, již běžne může udělat florista, další subjekt, bylo z našeho pohledu zbytečné i pro vás. Každopádně jsem ráda, že svatba Vám dobře dopadla. Mějte se hezky.
@lucineni Také si myslím, že vydělat 20 tisíc je lepší, než nic :-) V tomto případě však šlo o práci na maximálně dvě hodiny, což se mně, vzhledem k tomu, že musím sehnat na půl dne hlídání pro dítě a výdělek v intencích výše uvedených částek ještě zdanit, opravdu nevyplatí.
Prehnane? Mozna si nejdriv prectete zpětne konverzaci, kdyz se citite ukrivdena ;) a popravde, jestli mate dite a musite si nejdriv najit hlidani, tak to snad tady ani nemusime resit, jestli se tedy radíte mezi opravdove profesionaly... Coz dle teto konverzace moc nevypovida, Katerino. Navic, to ze jste mi navrhli jak mam situaci resit je sice mile, ale clovek ma vetsinou hlavu, aby ho toto napadlo, pripadne tam jsou nejake duvody proc na to chtel nekoho jineho ;) hezky vecer
@martina_nehvizdy To myslíte vážně? Že má někdo dítě, kteté mu musí někdo hlídat, nemá s profesionalitou nic společného. Připadáte mi naprosto zbytečně ukřivděná. Kdokoli má právo odmítnout zakázku, která je pro něj nevýhodná...
@androz Prominte, ale jestli nekdo podnika, tak podnika. Je hezke, ze ma nekdo dite, ale kdyz chce pracovat, tak si musi zaridit hlidani a vubec to do toho neplést. Ja kdyz budu chtit praci, tak nikoho nebudou zajimat me starosti. A nevadi mi ze me odmitli :) vymysleli jsme jiny zpusob, šlo o princip "spolecnosti"
@martina_nehvizdy Princip je ten, že podnikatel není otrok a nemá povinnost přijímat pro něj nevýhodné zakázky. Dotyčná tu práci u Vás nechtěla a evidentně si může dovolit zakázky odmítat... Nezachovala se nekorektně - mic Vám neslíbila a nevypekla Vás týen před svatbou (maily jste si psaly v lednu a svatba byla v září)...
Nepisi nic o tom, ze by se mnou vypekli. Mozna by bylo vhodnejsi si nejdrive přečíst vse od začátku nez se zacnete angazovat do neceho o cem toho moc nevíte. V cem mate ale pravdu, pani ma pravděpodobně tolik zakázek, ze muze odmítat ty mene zajimave