Nevěstinky, napsala jsem to do sekce Otázky, ale tam se prý nesmí vkládat odkazy, tak pro jistotu zadávám znovu a sem.
Ve kterém e-shopu sháníte dekoraci a takové ty milé drobnosti na svatbu? :-) Je jich tolik... Sháním nějaký spolehlivý, s dobrými referencemi...
Klidně pošlete i odkaz na někoho z Bazárku, s kým máte dobrou zkušenost. Děkujuuuuu :-)
Ahoj, ja mela s bazarkem tady obecně vybornou zkušenost, nejsou to obvykle velký částky, tak jsem se ani nebala:-) jinak poštovnezdarma.cz je super, pisou ze dodani je az 6 týdnu, ale me to došlo za 14 dnu takze pohoda, a nebo aliexpress je oblíbenej... Měj se. M
Viděl jsem někde na českém Vogue článek o svatební výzdobě, pokusím se najít, stále existuje možnost hledat na Instagramu účty mistrů, kteří se zabývají výrobou šperků, existují velmi roztomilé možnosti
Ufff, svatební dekorace už mám, sehnala jsem je z druhé ruky. Plánuju svatbu a víc než dekorace teď řeším módní doplňky. Vdávala jste se některá s kabelkou? Kam jste si daly všechny věci – kapesníčky, mobil, rtěnku? Mám hodně nadčasovou bílou kabelku, kterou jsem pořídila na [url=https://www.verlein.cz]verlein.cz[/url], tu bych si mohla vzít i na vlastní svatbu. Koneckonců už toho se mnou prožila hodně. Nosím ji totiž pořád! I na prvním rande jsem ji měla. Nemůže někdo poradit, jaké doplňky ke svatebním šatům? Díky moc všem za užitečné rady!
Sdílím tip se super e-shopem, měli jsme od nich oznámení, uvítací ceduli, knihu hostů, jmenovky, menu atd. a byli jsme maximálně spokojení Svatbomilka.