@paja24 No my budeme mít za 90 Kč jeden, takže to máš pořád levnější, já jsem ani nevěděla, že jdou sehnat za tak málo jak tady píší některé holky, ale určitě jiné schánět nebudu kvůli pár tisícům, a tyhle budou přesně sedět na ty židle co tam mají. Když si půjčíš někde jinde, tak to podle mě nikdy tak nesedne.
jo 60 je moc, taky jsem to chtela ale pak jsem od toho upustila, bude nas pres 100.....tak nakonec budou jen mašle pres operadlo. ale musim najit vhodny material ješte
za půjčení je to dost teda , já měla pech a sehnala salon v Brně co vyprodával a našla jsem potah na koupy s mašlí jeden za 60 kč :)ale jinak myslím, že tady najdeš i levnější potahy určitě
@paja24 je to hodně velká částka. Dá se sehnat už za polovinu i s mašlí. Restaurace si účtují vždy velké částky. Naše chtěla 100Kč za jeden a tak jsem si sehnala půjčení jinde. Restaurace se vždy snaží vydělat kde to jde.
Fíha, to je teda cena :D My půjčujeme za 39,90,-Kč a vždy jsme schopni se se zákazníkem i domluvit ;) Samozřejmě není problém zaslat i vzorek na odzkoušení. Je to vždycky lepší, než když vám dva dny před svatbou přijdou potahy za tolik peněz a nakonec zjistíte, že nesedí...
Přeji krásný večer, nabízím pronájem luxusních potahů na židle i mašlí, zároveň nabízíme pronájem organz na svatební tabuli i další drobnosti. Je možné zaslat Vám nabídku ve, co vše jsme schopni a za kolik Vám nabídnout dle barevného schématu. Naše potahy jsou z materiálu Atlas, velmi luxusní materiál používaný v prestižních restauracích. Pronájem činí ks potahu za 30,-Kč, mašle za 5,-Kč a organza m za 7,-Kč. Potahy je možné si vyzvednout osobně v Chomutově nebo jsou zasílány na dobírku. Zatím nemáme žádného nespokojeného zájemce, vyjdeme Vám maximálně vstříc. Více na mém profilu