proč by nemohl? =-)
Můj přítel má staršího bratra a když se jeho bratr ženil,tak mu šel přítel za svědka a teď se žení on,tak mu samozřejmě půjde za svědka jeho bratr. A mě zase jde za svědkyni moje nejlepší kamarádka,které jednou půjdu i já:)
No,já se ptám,protože nám bylo řečeno,že se to tak nesmí-také si chtěl můj partner vzít kamaráda,kterému byl za svědka a bylo nám řečeno,že se to nesmí-prý to přináší smůlu....mě to bylo také divné a v podvědomí vím,že už to takhle nějak i fungovalo u jiných známých-že si svědčili navzájem.....tak to mě těší,že jsem se nemýlila a má drahá polovička bude jen a jen ráda.Jste mě potěšily... x-) :-)
@misahavlickova Aha, tak o téhle pověře jsem ještě neslyšela, díky za poučení :-) Já naštěstí věřím jen na ty, které mi maminka vtloukala do hlavy od narození, takže v případě svateb je to jen nevhodnost května (i když samozřejmě dávno vím, jak to vzniklo a že je to v dnešní době už blbost) :-D Nám oběma šly za svědka osoby, kterým jsme předtím svědčili my, a je teda pravda, že jsem na konci svatby spadla ze schodů, strávila svatební noc na pohotovosti, vyfasovala kvůli vymknutému kotníku a ošklivě pohmožděnému bérci na dva týdny berle a museli jsme zrušit svatební cestu, ale ani ve snu mě nenapadlo vinit za to naše svědky :-) Konečně vím, kdo za to může! :-D
@misahavlickova Jestli to bylo určeno mně, tak jsem překvapivě neuronila ani slzu :-) Ne že bych měla pusu od ucha k uchu, ale šok se postaral o to, že mě nic nebolelo, a když pak začalo, nebylo to zase tak hrozné :-) Doporučuju dávat si spíš pozor na schody, zejména na ty zakončené nějakou lištou apod. (můj případ - lišta nebyla se schodem slícovaná, zachytila jsem o ni špičkou boty a už to bylo - vím to, protože málem jsem úplně stejným způsobem spadla při oslavě prvního výročí, ale to jsem naštěstí byla zavěšená do manžela :-D ), za zničené šaty budeš platit maximálně pokutu, ale zdraví je nenahraditelné. Já jsem za šaty nakonec nic neplatila, i když byly celé od krve, maminka plus Vanish se ukázala jako velmi účinná kombinace ;-)
...Takže znova pozor na září 2013 :-D ;-) ,hlavně,že máme smysl pro humor...no písnu později,jak to s tím naším svědkem dopadlo.A mooooc vám všem děkuji za odkazy,pokud máte ještě některá jiný názor,klidně písněte..Díky a krásné středeční odpoledne!!!!jen mi chybí to slunííííííčko M 8-) :-)
@misahavlickova ahoj já byla loni za svědka a pak si to zase s kamarádkou prohodime . Myslím, že se to tak nějak čeká a pokud ho dotyčný za svědka chce tak nevidím důvod proč do toho nejít ;-)