www. myfonts .com
Snad to je ten správný odkaz, pokud nebude fungovat, zkusila bych podobné programy. Odpověď asi s křížkem po funuse, ale sama jsem tento problém řešila, tak třeba to pomůže pak dál :).
Nevím, co to je za písmo, ale pozor na české znaky. Spousta cizích fontů nemá definované české znaky (ň, ě apod.) a ty jsou pak nahrazeny jiným fontem. Vypadá to hrozně. A ještě horší je, že spousta lidí vůbec neřeší, že má v textu tato písmena nahrazena. Většinou jsou ještě dotčeni, když je upozorním, protože "já jsem si vybral(a) moc pěkné písmo, tak mi do toho nekecej; že jsou tam jiná písmena mne nezajímá".
(Moje typografické srdce a cit pak pláčou...)
Ještě jsem našla https://www.1001fonts.com/handwritten...
Do okénka "Your text here" můžeš napsat "Příliš žluťoučký kůň úpěl ďábelské ódy" a hned uvidíš, jak si s tím různé fonty poradí. Někde kolem stránky 10 jsem viděla 2 fonty, které to zvládly dobře. Je tam 108 stran fontů, tak máš co dělat :-D
Přeju šťastnou ruku při výběru ;-)
Já bych ještě upozornila na možné zklamání :D. Může se stát, že si stáhnete font, který budete chtít použít třeba v Publisheru a on vám nepůjde (ano, stalo se mi to, ale InDesign to vyřešil :D). Né každý font je použitelný pro takové programy, pokud nemá povolení pro komerční účely, nejde ho použít. Na druhou stranu, pokud děláte noviny, oznámení a pod. třeba ve Wordu, tento problém tam není.