Ahoj, máme svědky 2 kluky a nemyslím že by to vadilo. Dnes jsme na matrice odevzdávali vyplněné papíry se jmény svědků a ani matrikářka se nad tím nepozastavovala...
@keninek Ahoj, taky sme měli oba sestry a vůbec to nikomu nevadilo..ani na matrice nic neříkali :-) já myslím že každý má právo vybrat si koho chce :-)
Myslím, že to má tak spousta lidí. Já měla za svědkyni sestřenici a manžel kamaráda, tak to vypadalo asi na pohled i tak nějak trošilinku líp, když za námi taky stál jakoby pár, ale rozhodně je nejdůležitější, abyste tam měli lidi, které patří opravdu k těm nejbližším a chcete je tam mít, než abyste si tam vzali někoho jiného kvůli tomu, aby byli "pár". Později vám bude úplně jedno (a mělo by to být už teď), jestli by vedle vaší svědkyně vypadal lépe chlap než další ženská. Důležité je, že tam byli ti, co tam být měli, co jsou vašemu srdci nejblíž.
ano , strašně to vadí....
Copak nemáte svůj názor? a to se chcete vdávat?
my taky měli 2 svědkyně, já svoji sestru a manža tu svoji... Ani by mě nenapadlo se na to ptát....
My budeme mít oba svědky chlapy. Přítel moc dobrého kamaráda a já svého bráchu. Mám ho ráda, tak proč ne? Mě se na tom nezdá nic divného, dva chlapi nebo dvě ženské. Když k tomu člověku máš pěkný vztah, tak ho požádáš aby ti šel za svědla a nezáleží jestli to je chlap nebo ženská. Hlavně když to jde od srdce. Alespoň si to myslím :-) :-) :-)