Svatební šaty - vlečka nebo bez vlečky?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj holky, prosim o radu a vase zkusenosti - vybiram saty a porad resim problem s vleckou. Muj nazor vzdycky byl, ze je to neprakticky a akorat se to zaspini sotva si to obleknu. Saty chci mit cely den, i vecer na oslave, kde se bude tancovat. Obrad mame venku (pokud pocasi dovoli), hostinu a oslavu vevnitr. Jak tu tak koukam, tak vetsinou volite saty s vleckou a i vetsina satu se sije s vleckou. Stoji ta vlecka za to nebo je to moje predpojatost vuci vleckam? :-) za nazory dekuju:-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Tak to vypada, ze vedou saty bez vlecky:-) argumenty proti vlecce jsou dost silne:-) ale odrikaneho chleba nejvetsi krajic, ze?:-) jsem zvedava, jak to nakonec dopadne:-)
Odpovědět
Určitě vlečka, kdy příště bude příležitost obléknout si šaty s vlečkou? ;-)
Odpovědět
Nevybírala jsem si šaty podle toho, jestli mají vlečku nebo ne. Původně jsem si chtěla dát šaty ušít, a to bez vlečky. Jenže jsem zabrousila do půjčovny, kde jsem se zamilovala do krajkových šatů, které jsou s vlečkou. Podle mě je jedno, jestli budete mít vlečku nebo ne, záleží na tom, co se vám líbí. Na focení budu mít s sebou kamarádku, která mi bude vlečku i závoj upravovat, takže mi nepraktičnost nevadí... navíc, jak je tu zmíněno, je to jediná příležitost mít takové šaty x-) .
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?