Svatební šaty. Krása versus praktičnost?

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj holky, za 4 měsíce se vdávám, proto jsem se rozhodla, že se vrhnu na výběr šatů. Byla jsem ve 4 salónech a musím říct, že jsem z toho trochu zmatená. Vždycky jsem si představovala, že budu ve svůj svatební den vypadat jako princezna - budu mít nádherné šaty - ne příliš načančané, ale širší, třeba zdobené kamínky a s krásnou, dlouhou vlečkou. Zkoušela jsem si už asi 30 šaty. Většina šatů byla krásná, ale přišlo mi, že se v nich nedá příliš volně pohybovat, natož třeba tancovat. Na obřad by byly jistě nádherné, ale nechce se mi dávat xtisíc za šaty, které hned po obřadu sundám. I dlouhou vlečku vidím jako hodně nepraktickou, vzhledem k tomu, že budeme mít obřad i hostinu na zahradě. Sice se dá pak vlečka "složit", ale kdo se s tím má pak tahat. I z mých vysněných kamínků jsem byla také zklamaná, protože často byly i na boku šatů a škrábali do rukou. Navíc budeme mít svatbu v létě a nevím, jak by mi bylo v té hoře látky. Oproti mým představám jsou zatím mými favoritkami jednoduché šaty Áčkového střihu bez vlečky s decentním zdobením, ve kterých jsem se prostě cítila naprosto pohodlně. Dokázala jsem si v nich představit celý svatební den. Jen mi přijdou oproti mé představě příliš prosté - jak jste na tom byly vy?
Odpovědět
Ahojte...pozrite si bazar, ponukam krasne lahucke a velmi zaujimave saty.....velmi dobra cena, pre tie baby, ktore chcu nieco ine a krasne.....LUCIANAbobo
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?