Šaty pro družičky - dospělé

Profilova fotka
Potřebuji nějaký nestranný názor. 🙂 Vybíráme s družičkami jejich šaty, chci aby měly všechny stejné. Jediný druh, který opravdu nechci aby měly na sobě jsou takové vázací, jak si je může každá zavázat jinak. Nepřipadá mi to elegantní, tedy vázací nechci. Pro jakýkoliv jiný druh jsem pro a variant jsem nabídla přes 15 druhů a s tím, že všechny jsou volné (důležité pro pochopení - jedna družička je těhotná). Všechny najednou chtějí ty vázací, protože jim to připadá nejlepší, že každá bude vypadat jinak. Navrhovala jsem, že můžeme udělat 2 a 2 druhy, aby nebyly úplně jednolité. Stále mě tlačí do vazácích šatů. Budu za nevěstu "krávu", když i prostě dupnu a že ty vázací nebudou? AITA??
Odpovědět
Profilova fotka
Já být tebou, tak jim nechám trochu volnosti. Taky by ses necítila dobře, kdybys musela jít v šatech, které se ti nelíbí 🙂 . Myslím, že ty vázací jsou super alternativou. Já u svých družiček budu řešit, jestli jsou spokojené s šatami ve všech směrech.
Odpovědět
Jak pise Ellyem - nech jim trochu volnosti, tim spis, kdyz je jedna tehotna. Me uprimne desi predstava, ze by me nekdo tlacil do stejnych satu, jako me nejblizsi kamaradky - ony jsou vysoke tycky, zatimco ja jsem mala a prsata a vzdycky by nekdo z nas zakonite nevypadal dobre, mit stejny typ satu…
Odpovědět
Jen doplnim - samozrejme je to tvoje svatba, takze je to cele na tobe. Jen to neni “vazaci nebo nic” - ja bych treba navrhovala, abys jim rekla konkretni barvu a delku a jaky typ urcite nechces (prave ten vazaci), ale jinak to nechala uplne na nich.
Odpovědět
Ano, budes za nevěstu “krávu”, která šlape po druzickach, aby měly stejně šaty, k tomu ty, které se jim nelíbí
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za názory holky 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?