Ahojte :) Řeším dilema: půjčit nebo koupit svatební šaty? Vím, že půjčení vyjde cenově asi lépe než koupení šatů, zároveň mi ale přijde, že je s tím spojeno strašně moc stresu.. co když se polijou, roztrhnou, zničí.. 🙈 Z bílé prodloužené, kde jsem měla princeznovské šaty vím, jak snadno si člověk šlápne na sukni a látku dokáže roztrhnout a neumím si představit, že bych celou svatbu myslela na to, abych si hlavně nezničila šaty.
Co vy? Jaké máte zkušenosti a názory na toto? 😊 Případně kde sehnat nějaké hezké svatbě i šaty podobné třeba těm, co přikládám?
Já jsem si nechala šaty ušít. Je pravda,že půjčení by bylo levnější, jenomže a) mohlo by se stát něco z toho, čeho se bojíte Vy a b) jsme odjížděli hned po svatbě na svatební cestu, takže bych ani neměla možnost je včas vrátit. Takhle jsme si s manželem udělali svatební fotky i na svatební cestě:-)
Zdravím, já jsem měla půjčené a navíc na dálku a padly mi skvěle. Mrkněte - půjčovala jsem si je tady www.saty-rosulkova.cz/h-24 Navíc jsou ochotní, mají super výběr, i ceny.
Ahoj! 😊 Já jsem byla ve stejné situaci a nakonec jsem se rozhodla pro půjčení svatebních šatů. Měla jsem ale velký strach z toho, abych je nepoškodila. Naštěstí jsem narazila na svatební salon Tyano, kde mají skvělou nabídku a personál mi poradil, jak se o šaty správně starat během svatby. Určitě se na ně podívej, mají krásné šaty, které se ti budou líbit. Držím palce při rozhodování! 💕