Prusvitne svatebni saty

Zdravicko. Zamilovala jsem se a hned si odnesla tyto saty z kterych jsem unesena, ale maji velmi pruhledny vrsek. Je nutno si pod to neco vzit, ale premyslim jaka podprsenka by udelala nejmensi skody? Nemate nekdo podobny typ satu? Mate foto?🙂 napadlo me si jen prelepit bradavky, ale bojim se ze by to bylo uz moc. Diky za tipy 🙂
Odpovědět
Pod satama mam na fotce pomerne ne uplne decentni podprsenku😂🙈 telove barvy. Takze jinak jsou vice vyrazne… zada maji krom zipu pruhledna
Odpovědět
Profilova fotka
A kde ze to ma byt průhledný?
Odpovědět
Mně napadly buď ty nálepky na bradavky (které i sama zmiňuješ) anebo pokud se budeš cítit s nálepkami nesvá a budeš chtít být víc "zahalená", tak zkus samodržící nalepovací podprsenku. Doporučuji značku Eve´s Bra - mám od nich vícero nalepovacích podprsenek a běžně je nosím pod atypicky střižené šaty, fungují super. Jen to chce najít odstín, co bude nejvíc odpovídat odstínu pokožky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, šiji svatební šaty a často i takové průhledné a ty Vaše šaty mi nepřipadají tak moc průhledné 🙂. Většinou to nevěsty řeší přelepením bradavek jak píšete, nebo nalepovací podprsenkou a nebo sehnat látkovou tělovou...hlavně hladkou. Myslím, že by ve Vašich šatech nemusela být vidět. Můžete se podívat na mé stránky FB: Zakázkové krejčovství Tinakli a nebo nawebu. Kde jsou některé šaty průhledné. Přeji Vám hodně štěstí 🙂. Martina
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?