Prodloužení svatebních šatů

Dobrý den, dámy. Nevím, zda sem píšu správně, ale třeba mi poradíte. Mám dotaz ohledně prodloužení svatebních šatů... Šaty zatím nemám zakoupeny, protože jsem zjistila, že by mi byly o pár cm kratší. Přemýšlím nad tím, zda by šly nějak prodloužit. Jedná se o elastické těhotenské šaty, spodnička a přes ni je krajka. Myslíte, že by byla nějaká možnost šaty nějak prodloužit? (viz fotky v příloze) Předem moc děkuji za jakoukoliv radu či názor 🙂 Katka
Odpovědět
Obnovuji prispevek... Holky,prisly mi krasne tehu svatebni saty,ale jsem vysoka,178cm a saty mi jsou po kotniky...Mela bych je radeji az na zem,at zakryji boty...myslite ze by to slo,neprodluzovala jste si nektera saty?
Odpovědět
Opravit takové šaty,znamená vyměnit komplet celou sukni i spodničku. Jakékoli "nadstavení" ať dole nebo nahoře,bude působit rušivě a bude vidět.
Odpovědět
Profilova fotka
@tynaandilek Mně to nepřijde nijak hrozné. Podpatky bys asi stejně neměla, ne, a aspoň o ně nebudeš zakopávat a vláčet je po zemi.
Odpovědět
Holky podpadky mit nebudu,ale i tak mi prijdou kratke...pristi tyden mam sraz se svadlenou,tak zkusi neco vymyslet...to jsem teda zvedava.. v pujcovnach jsem s satama vubec nepochodila,s tehotnymi nevestami se asi moc nepocita... 🙂
Odpovědět
Nemyslím to nijak zle, ale zepředu na mě šaty působí, jak kdyby v nich byla navlečená 80 letá babička 😕 ten vršek hodně nesedí a dělá takovou nelichotivou postavu, což je škoda Facebookové skupiny jsi nezkoušela? Prodává se tam i hodne těhotenskych svatebních šatů, možná by to vyšlo levněji než prodlužování sukně 🤔
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?