Dobrý den, dámy. Nevím, zda sem píšu správně, ale třeba mi poradíte. Mám dotaz ohledně prodloužení svatebních šatů... Šaty zatím nemám zakoupeny, protože jsem zjistila, že by mi byly o pár cm kratší. Přemýšlím nad tím, zda by šly nějak prodloužit. Jedná se o elastické těhotenské šaty, spodnička a přes ni je krajka. Myslíte, že by byla nějaká možnost šaty nějak prodloužit? (viz fotky v příloze) Předem moc děkuji za jakoukoliv radu či názor 🙂 Katka
Obnovuji prispevek...
Holky,prisly mi krasne tehu svatebni saty,ale jsem vysoka,178cm a saty mi jsou po kotniky...Mela bych je radeji az na zem,at zakryji boty...myslite ze by to slo,neprodluzovala jste si nektera saty?
Holky podpadky mit nebudu,ale i tak mi prijdou kratke...pristi tyden mam sraz se svadlenou,tak zkusi neco vymyslet...to jsem teda zvedava.. v pujcovnach jsem s satama vubec nepochodila,s tehotnymi nevestami se asi moc nepocita... 🙂
Nemyslím to nijak zle, ale zepředu na mě šaty působí, jak kdyby v nich byla navlečená 80 letá babička 😕 ten vršek hodně nesedí a dělá takovou nelichotivou postavu, což je škoda
Facebookové skupiny jsi nezkoušela? Prodává se tam i hodne těhotenskych svatebních šatů, možná by to vyšlo levněji než prodlužování sukně 🤔