Prodej šatů, vel. 32, do 6 000 Kč...?

Ahoj nevěsty, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte tipy, kde koupit svatební šaty vel. 32 (nebo 34, které by se daly zmenšit), max. do 6 000 Kč? Nejlépe v Praze, ale to je nejspíš nemožné, takže klidně někde jinde, ale pokud možno v Čechách... Díky, Veronika
Odpovědět
Profilova fotka
@kendici V této cenové relaci to podle mě bude docela problém. Obzvlášť pokud budete chtít úplně nové svatební šaty. Nebo vás mohu odkázat k nám do obchodu Elody :). Děláme i individuální velikosti a cena je od 7 000 Kč s poštovným.
Odpovědět
Ja prodavam svatebni saty vel. 32, site na miru v salonu Maya. Mrknete ke mne na bazar. Prodavam za 8900.
Odpovědět
Profilova fotka
@kendici Ahoj, já si budu nechávat šít šaty od jedné paní co tady jedna nevěsta doporučovala. Myslím, že má i do 5.000, já jsme si zatím vybrala za 7.000.
Odpovědět
@terezamartinkova Nové nejsou pro mě prioritou :) Podívám se.
Odpovědět
@rmarcelilinka A máš na ní kontakt? webovky..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vás pozveme do naší vzorkovny v ulici Věšínova 930/6, Praha 10 - Strašnice. Ceny svatebních šatů jsou do 3 000 Kč :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , v našem outletu si určitě nějaké šaty ve vel. 32 vyberete. Přijdte se podívat. www.svatebni-saty-outlet.cz
Odpovědět
@kendici Dobrý den milá Veroniko, zkuste i internet - kdyby Vám byly třeba trochu volné stejně si je můžete upravit. Třeba dřív něco vkusného najdete a jako tip bychom doporučili hledat "společenské šaty " dlouhé, krátké, bílé, ivory - podle toho co se Vám víc líbí. Hodně společenských šatů, lze taky využít jako svatební :-) Přejeme krásné svatební plánování a přípravy. Popelka team
Odpovědět
tak jsem včera koupila v salonu, jak avizovala @nevesta_praha :-) dokonce tj vel. 30 :D a jsem moc spokojená a salon doporučuji :) , díky všem za pomoc
Odpovědět
Profilova fotka
@kendici Jsme moc rádi , že jste byla spokojena .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?