@lucka2092
Nadpis tématu zněl tak žalostně, ale jestli jsou ti šaty velké, tak spíš gratuluju ke zhubnutí :-) Souhlasím s vojackovaverca, zkušená švadlena by měla zúžení šatů zvládnout ;-)
přesně tak, souhlasím :-) A nebo jestli chceš, já budu prodávat šaty - ještě je nechám vyčistit a šup sem s nimi... tak jestli budeš chtít, velikost by měla být přibližně 40.... kupované jsou tady na bereme se, podle dostupných informací byly na mojí svatbě použité podruhé (poprvé na svatbě slečny z inzerátu a z fota, které jsem si uložila, protože šaty jsou na nich perfektně vidět). Měřím 165cm, ale je tam ještě dost velká rezerva, podle mého názoru tak do 170 cm výšky. Zatím posílám jenom tyto informace, šaty jsem ještě do inzerce nedávala...
Ahoj taky prodavam saty, velikost 40 jestli mas zajem? Jsou uplne nove, vesla jsem se totiz do mesi velikosti a hlavne v nich jses uplne sobestacna cely den a nemusis se do niceho prevlikat..
@lucka2092 Ahoj, určitě by se s tím něco dalo dělat, ne? Zúžit nebo tak :-)
Neuvádíš velikost jakou máš, já budu šaty určitě po svatbě prodávat (4.10.), tak pokud by se Ti líbily, napiš mi zprávu. Měřím 170cm a mám původní konfekční velikost 36/38, teď se budu vdávat ve čtvrtém měsíci těhotenství a tak mám šaty o číslo větší, cca 40. Tabulková velikost je 96-101 prsa, 81-85 pas, 101-106 boky. Po svatbě Ti mohu poslat reálné fotky, šaty jsou sněhově bílé.