Ahoj holky, mám šaty v krémové barvě a mám strach jestli nebudou pak na fotkách vypadat jako šedivé??? Nepřemýšlely jste o tom?? Nevím jestli přece jen nezměnit barvu... :-/
Já jsem původně myslela,že si taky vyberu barvu krémovou nebo champagne,ale přesně z těchto důvodů jsem si vzala sněhově bílé.Některé prostě vypadají na fotkách zašedle nebo žlutě...nevim no
Tak se v nich zkus vyfotit a hned uvidíš ;-) já se právě taky v půjčovně fotila a k mému tónu pleti vypadaly na fotce všechny smetanové jako taková zašlá bílá,ale opravdu záleží na typu pleti
@berev mě se nezdá.. sluší ti moc:-) já mám taky Ivory a nějak se toho nebojím.. zkoušela jsem právě i bílé a všichni řekly, že tyhle jsou pro holky se světlejší pletí vhodnější.. :-)
@berev Tak mě vůbec nepřijdou takové "do šeda" a na tom denním světle mi naopak připadají až bílé :-)
@maruska116 Vidíš to je zvláštní, jak všude říkají někomu něco jiného... já jsem hrozná "běloba" a ivory mi v půjčovně hned zamítli =-)
@limda :-D tož nevím.. :-D já jsem právě původně chtěla bílé.. ale když jsem se na sebe pak dívala zjistila jsem že ta Ivory na mě vypadá líp.. kdo ví jak to nakonec je.. :-)
@limda jinak určitě nejsi větší běloba než já.. já se neopálím kdyby co bylo :-) mohla bych být i měsíc někde v teplých krajích a vrátím se možná trošičku nahnědlá :-D
a tak to já se zase opaluju dobře naštěstí :-) tak snad se do nich taky opálím, takže vám fakt nepřídou na tý fotce zašedlý??? no snad to na těch fotkách svatebních bude vypadat alespoň trošku normálně...
ivory je super, každé nevěstě nesluší bílá, jen je třeba dobře volit doplňky, rozhodně ne bílou kytku. Vypadala bys jako ve špinavých šatech. Vol smetanovou, nebo barevnou variantu.
@barbora_b no protože mě taťka fotil na zkoušce šatů a přídou mi na těch fotkách takové našedlé jak jsem psala...odkaz na šaty mám v tomto foru...ale možná už z toho všeho blbnu to je taky možný :-D
No tak snad plaším zbytečně...vy co máte krémové šaty jakou plánujete kytku a výzdobu??? Já zatím jedinný co vím tak že chci kulatou a to je celéé :-)) Líbí se mi barva fialová, i oranžová je dobrá...k těm krémovým šatům by byla dobrá možná oranžová...nevím.. :-) Jo a ještě se zeptám na radu, myslíte že si mám dát závoj???
Kamarádka chtěla krémové, ale je tmavá a vypadala v nich pořád špinavě. Já mám Diamond White (šaty jsou bílé, ale na křišťálově), od normální bílé okem nerozeznatelné, ale na fotografiích nedělají bílé přepálené fleky a jsou na nich vidět detaily.
Záleží, jak si fotograf potom v počítači pohraje. Šaty můžou vypadat bíle, žlutě šedivě, dohněda. Ten kompl s tím opravdu hodně udělá.