Krásný den, mám dotaz na ty, co teď navštěvují svatební půjčovny kvůli výběru šatů. Prosím o informaci, jestli jste některá narazily na tyto šaty z nové jarní kolekce Mori Lee. http://www.morilee.com/bridals/bridal... Absolutně jsem se do nich zamilovala, ale 50 000 na koupi nových opravdu nemám :-(
Žádné jiné takto propracované a s takto lichotivým střihem a zdobením jsem ještě neviděla. Pokud by ste měly tip i jen na podobné tzn. krajka i dole na šatech (to většina šatů tohoto střihu totiž nemá) tylová bohatá sukně ozdobnější krajková ramínka, vzadu na knoflíky a spousta krajky. PS: v salonu Maya už jsem se ptala.
Šaty značky Mori Lee půjčují např. v Šaty go gome v Praze, ale myslím, že konkrétně tento model tam mít nebudou...
Ale zkuste, jsou tam příjemní a ochotní se na lecčems domluvit...
A jinak nádherné krajkové šaty s propracovanými střihy má značka St. Patrick. Půjčuje nově např. svatební salón Naive v Praze.
Nebo značka Pronovias. Sv. dům Nuance.
Díky moc za super tip do zálohy. Už jsem si našla i kód. Jen se bojím, že se moc brzo začínají rozšiřovat a nebudou tak lichotit postavě krev a mlíko =)
Ahoj ja vim ze saticky podobného strihu mají i v Hradci Kralove v Astrid pani majitelka mi rikala ze znacka MoriLee bude také v kolekci na tento rok .Skus se zeptat i tam pani je velmi mila a ochotna urcite něco spolu vymyslite .
Já budu prodávat Pronovias Ocelada, když tak mrknete ke mne do inzerátu na mém profilu :) Krajkove vršky maji ve vice druzích k zapůjčení např. v Nuanci, taky k nim budu chtít krajkova raminka.
Dobrý den,
jsem módní návrhář a rád Vám šaty v obdobném duchu vytvořím.Mám ateliér na Praze 7, v tuto chvíli mám i obdobnou krajku doveženou z Paříže.Tak by nebyl problém na tom hned začít pracovat.V případě zájmu se podívejte na můj profil.
S přáním krásného dne Michal Marek