Máte tady někdo zkušenosti s tímto modelem z tohoto webu? Zaujali mě tyto šaty, ale jsem malé postavy. Takže nevím zda mi šaty upraví, zda se nejedná a šaty horší kvality. děkuji za odpovědi
Pokud trváte na tom, že musíte mít obrovskou sukni s množstvím materiálu a šaty mají být levné, pak bude materiál nejspíš velice nekvalitní. Protože právě materiál stojí nejvíc. Za dobrou cenu se však dají koupit i velice krásné šaty z kvalitních materiálů, které jsou jednoduché a zároveň elegantní.
@radkaja možná jak které. :-| .Já můžu posoudit jen ty co mám doma a spokojenst. Mají všitou podprsenku, pěkný splývavý materiál.Za mě za tu cenu naprostá spokojenost... Navíc pokud se objednají z ověřeného zdroje, není problém je v případě že se nelíbí vrátit :-)
@ilonkaseda mam na mysli saty, ktere si nevesta koupi a pak je proda jine neveste a ta si je treba necha, ja jsem o teto povere zaslechla a nemuzu ji dostat z hlavy, takze radsi si saticky koupim a necham :-) O pujceni jsem take uvazovala, ale fakt, ze je pujcovne drazsi nez tyto saty, navic pokud se nejak zaspini (a to abych trnula kazdym okamzikem, jestli spatne nestoupnu a ony se zamazou), je velke riziko, ze bych je platila treba cele, to si nemuzu dovolit, a co potom s nimi. Na odkaz, ktery jsi davala, jsem koukla, ale mne se libi ty princeznovske, tak jsem sla proste do tech, co se mi libily, ale je to prece kazdeho vec ;-) kazdemu se libi neco jineho. Faktem ale je, ze prstynky si chceme vybrat opravdu super, protoze je budeme nosit denne (a saty nikoli), zlate, nikoli chirurgicka ocel nebo titan - i kdyz se mi to docela libi, zlato je zlato, pak jsme koukali jeste na platinu, ale to uz je ve velmi zavratnych vysinach :-N
@zouzle co to je za blbost, že když zašpiníš šaty tak je budeš platit v půjčovně. Já měla šaty až do rána, rozhodně jsem se nijak nehlídala, byly podle mě pěkně zaprasené a v půjčovně bylo všechno v pohodě, že od toho tam jsou aby to dali dohromady :-D
Souhlasím s kompromisem ;-) Nejlépe svoje šaty, ale kvalitní a za únosnou cenu ;-) Někdy nechápu nevěsty tady... Mají zamluvené stejné šaty a ještě se tím chlubí... To teda chudák ta poslední v řadě, která je bude mít tak po 15ti nevěstách a ještě ví, které jsou před ní :-.
No pokud uvažujete o šatech z netu, tak doporučím leda e-elegance.cz ...objednala jsem si tam saténové šaty z vlečkou antického střihu- vel 36-38, jsou moc krásné, stály mě 1500,-. a dají se použít i jako svatební...kdyby měl někdo zájem, tak je klidně prodám, koupila jsem si je na jedno focení, takže skoro nepoužité, leží mi teď doma ;) http://www.e-elegance.cz/1298-bile-sa... v případě zájmu pošlu i foto na mě :) (materiál super, žádná čína :) )
@luuuciee Každý má holt jiné priority ;) Pro mě je třeba důležitější strávit ten den s mě blízkými lidmi.... no a protože mě i mému snoubenci tvoří skauti druhou rodinu, tak nás bude na svatbě 140. Takže na jídle a pití neušetřím, ale nemusím mít kdovíjak drahé šaty - i s levnými se dá udělat paráda, no ne? :)
Procházení půjčoven mám plné zuby z předchozí plánované svatby, ze které nakonec sešlo. Matka tam ani nešla. Sestra už toho měla taky plné zuby, po pátém salonu už jí bylo snad i jedno, co na sobě budu mít, hlavně ať už to máme za sebou :D:D:D
A jeden velký bonus pro šaty z internetu je ten, že je se mnou může vybírat partner hezky z pohodlí domova - vybere si v čem bych se mu líbila.... No a dostojíme tak i oné pověře, že ženich nemá vidět nevěstu v šatech před svatbou ;) Pokud šaty nebudou sedět na 100%, tak mi je kamarádka týden předem doma doupraví - stejně jako by to udělali v salonu :-)
@kvetusik jak říkáš, každý máme jiné priority. Vzhledem k tomu, že těch internetových jsem viděla několik a bylo to děsný, navíc nesnáším fejky, tak já bych do takového pokusu nešla. Procházení půjčoven by mě asi taky unavovalo, šla jsem jen do dvou o kterých jsem předem věděla, že tam mají kvalitní, pěkné nové šaty a tam jsem si vybrala.
Doposud jsme zde sledovali pouze příspěvky nevěst, hodnotící napodobeniny svatebních šatů shodujících se s originály, či nikoli. Já bych si zde dovolila zveřejnit několik řádků k tomuto tématu jako profesionál z pohledu svatebního salonu a vnímám i skutečnost, že se to ne každému bude líbit.
Svatební salon provozuji již dvacet let a za tuto dobu se pochopitelně mnohé změnilo. Vždy jsme se však snažili objednávat a nabízet Vám nevěstám co nejkvalitnější modely.
Dnešní podnikatelé v tomto byznysu jednoduše zkopírují celé kolekce těch nejúžasnějších modelů světových značek na své stránky, bezpracně lákají zákazníka na takto skvěle vypadající modely a mnohdy úspěšně provozují svou činnost.. Je třeba si však uvědomit, pokud by použili reálná fota těchto napodobenin, zda by svého zákazníka dokázali stejně zaujmout.
Stále častěji se v salonech setkáváme s nevěstami, jenž žádají o různé menší , či větší úpravy, opravy, nebo jen vyžehlení vlastních šatů. Sledujeme jak přibývá zklamaných nevěst, jenž se snaží prodat ty své "nádherné", pouze vyzkoušené a nepoužité šaty, protože ony mnohdy nepoužitelné opravdu jsou.
Bylo by jistě dobré vědět, že i my, salony, jsme oslovováni čínskými prodejci, kteří nám tyto kopie nabízejí za velmi výhodné ceny a lákají nás ke spolupráci. Věřte, že kdyby tyto šaty byly z našeho pohledu tak úžasné, budeme je rovněž nakupovat a prodávat jako většina těchto prodejců, jak našich, tak zahraničních.
Odchylky od originálu bývají velmi zřetelné na první pohled. Po letitých zkušenostech, kdy nám pod rukama prošly stovky šatů opravdu nedokážeme omluvit nedokonalosti a kvalitu tohoto zboží. Kroutící se kostice při prvním vyzkoušení, či vyprání, málo vyztužené korzety, laciné materiály, kdy podšívky bývají bělejší než vrchní látka, krajky zatrhané a aplikace povětšinou vyšity zlatou nití. Pokud se v salonu, nebo e-shopu nachází pouze takovéto šaty, zákazník nemá možnost viditelného srovnání , může být i nadmíru spokojen. Zato prodejce bez rizika, bez starosti s nemalými úpravami o které se Vám bude muset někdo postarat si mne ruce nad svým podnikáním.
Proto je zde velmi dobré zvážit výhody i nevýhody takovýchto nákupů.
@luuuciee taky mi to potom došlo, když jsem si to včera přečetla :-D Sice už nevím jak se ty šaty jmenovaly, ale mám je v albu Co na sebe i s tou fotkou ušitých šatů z toho salonu.
@kvetusik Saty prisly vcera, k tomu i bolerko a kabelka. Kabelku si vezmu, bolerko budu mit bile leskle pletene od tchyne mozna :-) Bude zima... Jinak se mi saty libi, nemohu si pomoci :-) At si kdo chce co chce rika...
@kvetusik Z dopravy je to trochu pomackane /sukne/, ale to se vyvesi nebo napari. Saty mi sednou, neskrabou a nevidela jsem zadne trepeni, samozrejme to neni nejdrazsi brokat :-D Ale mne to staci no, jakmile se vyvesi, napari, tak se jim z me strany neda nic vytknout.
@hankaj84 Dobrý den, prodáváme podobné šaty, které máte na obrázku. Vše se dá připravit na Vaši postavu. Máme je na našem prodeji, jmenují se Hortensia: http://www.beremese.cz/shops/my-shop/..., ale máme jich tam víc, třeba by Vás nějaké zaujaly.
Pěkný den Blue Rose
já s nimi mám zkušenost... jsou velice ochotní a mě šaty zakrátili dle mé míry ale je lepší si tam zajet a vše ozkoušet já od nich mám šaty a jsem naprosto spokojená... můžu jen doporučit :)