Prosím malé nevěsty, jestli by sem nebo do zpráv mohly poslat fotku ve svých svatebních šatech. Jedná se mi o to, jaký při malé výšce a postavě typu hruška zvolit střih. Teoreticky mám načteno (projmuté v pase, ačkový střih, anebo krátké, bla bla...), hledám ale inspiraci - nejlépe nějaké šité na míru, ne ve stylu princezna ani mořská panna, spíše elegantní nebo romantické. Díky za tipy.
Mám 162 cm a jelikož mám krátké nožky, tak jsem se rozhodla pro krátké šaty a boty na podpatku. Opravdu mě to prodlouží a vedle nastávajícího muže nebudu vypadat tak dětsky :) Přijde mi, že ty dlouhé tylové sukně až na zem opticky rozšiřují a zkracují a já jsem si připadala jak rozteklá svíčka :/
No já mám 161 cm a budu mít podpatky 12 cm. Muž má 200 cm :-D Já mám postavu přesýpacích hodin, ale budu volit střih do A, protože to opravdu prodlužuje ;-)
Mám teda 161 cm (takže taky nad limit), ale šaty jsem vůbec nehledala podle toho, že jsem malá, ale čistě podle toho, co se mi líbí. Nakonec jsem si nechala ušít šaty na míru, ale hlavně díky tomu, že jsem nemohla najít to, co jsem chtěla. Chtěla jsem něco vílího, rozevlátého... no a na výsledek kouknu do alba. Jinak podpatky jsem neměla vůbec. Bylo by vzhledem k místu obřadu krajně nepohodlné, tak jsem byla malinká prostě celou dobu. :-)