Krajkové svatební šaty - poraďte, kde seženu

Ahojky, potřebuji poradit, kde v Praze případně na netu bych sehnala krajkové šaty s 3/4 rukávem a větším výstřihem? Nikde nemůžu nic najít, budu ráda za info i odkazy na šaty. Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.nejsvatebnisaty.cz/files/_... ale asi nemají pevnou prodejnu :/ http://www.kmsvatby.cz/krajkove-svate... také asi jen e-shop :/ jinak leda http://www.salonbella.cz/foto-detail.... nebo se podívat po nějakých krajkových a dobře k nim sladit bolerko....vyzkoušela bych v Praze Adinu (Letňany) nebo Nuanci, příp. San Veritá :-)
Odpovědět
S rukávem jsou šaty Astoria značky Watters. Watters šaty mají v salonu Magnolia v Praze.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Koukněte i k nám na web. Máme 200 svatebních šatů a můžeme se domluvit i na víkendové schůzce. Přeji dobrý lov.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus se zeptat tady: http://www.beremese.cz/diskuse/volna-...
Odpovědět
Já kupovala svoje šaty na eBay a jsem spokojená jak s provedením, tak s cenou. Krajkové jsem našla třeba tyto, ale je tam vícero různých modelů: http://www.ebay.com/itm/Stunning-Ivor...
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme v nabídce krajkové šaty
Odpovědět
Profilova fotka
Nase salony mají hodne krajkovych satu znacky Allure a Alfred Angelo (Disney Collection)
Odpovědět
Profilova fotka
A co takhle nechat si ušít šaty na míru a přesně podle vašich představ? V našem salonu šaty šijeme za velice přijatelné ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Krajkové šaty? Světovým specialistou na ně je naše mateřská firma Pronovias Barcelona. Zvláště u krajkových modelů nešetřete, španělská a francouzská jemná krajka vypadá opravdu nesrovnatelně hodnotněji než krajky běžně dostupné... Šaty na Vaši postavu upravíme, děláme to běžně i u vysoce luxusních krajkových šatů Pronovias či Manuel Mota. Objednejte se včas.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Tak i my se pridavame do seznamu! :) Znacka Jasmine, kterou zastupujeme, pouziva vyhradne prave francouzske krajky a v nove kolekci, ktera dorazi pristi tyden jsou krajky velmi hojne vyuzity napr. na aplikace pres cela zada a ramena nebo na celokrajkove modely. Mala ochutnavka nize. Urcite se nevahejte objednat na zkouseni, pri kterem se budeme venovat jen a pouze Vam! Hezky den :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?