Kdo se taky vdával ve svatebních šatech Rahman?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
Ahoj nevěsty, také jste se vdávali v šatech rahman nebo se chystáte? Já jsem je dnes byla rezervovat a jsou úplně nádherné!!!!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
můj ženich nechtěl světlý, aby ho pak mohl nosit do práce, takže má tmavě hnědý s nevýrazným červeným proužkem - úžasně mu sluší, zase bude hezčí, než nevěsta :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Také mě rahman dostaly, ale nechci bílé ani champagne, resp. nechci jednobarevné, takže pobobně jako lednacek volím cestu přes ebay a budou bordó-bílé. Tedy doufám, že se povedou :-) :-)
Odpovědět
No ta nova kolekce od San Patrica je uz na trhu od listopadu (aspon myslim), ale ja nebydlim v CR, tak ji budu moct vyzkouset teprve pristi tyden, protoze jedu domu na tyden - vsechno zaridit. Uz se tesim, az si tu novou kolekci prezkousim, jenom doufam, ze jestli si vyberu nakonec jiny, tak nebudou zamluveny na muj termin.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Nejsou tyto šatičky moc ohrané? :-|
Odpovědět
Ahoj, ja si je zkousela v brne v Tosce, jsou hezke, ale delaly mne zbytecne sirsi postavu :-(
Odpovědět
verisek? myslis? ale na fotkách co je mají holky nevypadají širší ... :-|
Odpovědět
mám na mysli přesně ty, co má macet v albíčku ;-) , ty měl každý?
Odpovědět
Článek se načítá
skiasl:ja jsem malinka, merim 160 a docela drobna, potrebovala jsem jemne saty, ktere se rozsiruji az pod boky..
Odpovědět
Profilova fotka
verisek, ja jsem teda vyssi a mam trosku boky, ale taky jsem chtela saty, co se rozsiruji az od boku, tak jsem vzala Basora. Rahman jsem zkousela, ale byly tezke a ta sukne moc siroka. Ale krasne detaily. Z nove kolekce urcite vybere kazda nevesta.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?