Kdo mi zašněruje a nandá svatební šaty?

Profilova fotka
Ahoj, trochu se trochu desit toho, kdo mi bude snerovat a nandavat saty. Mamca je mala a moc toho neunese a svedkyne bude v 8. mesici :-S
Odpovědět
ja jsem teda do satu lezla vrchem, tj. nohama .... takze zadny problem nebyl.... dokonce to bylo lepsi kvuli make-upu
Odpovědět
@markyusa03 Šněrovací stuhu úplně nevyvlíkej ,jen šněrovačku hodně roztáhni,abys se tam vešla.Pak se jen stuha upraví ,aby procházela očky rovně a utáhne se. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V salonu mi řekli,že si budu muset dát něco přes obličej kvůli makeupu a dvě se budou muset postavit na židli a přehodit to.No,ještě uvidím,jestli by šla varianta spodem,tak do ní půjdu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
diky, zkusim priste v salonu jak se tam leze po nohou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
...už tady taková diskuze někde je a 99% nevěst se oblíká spodem přes nohy, takže no problem ;-)
Odpovědět
@kajsav Jenže mně to přes nohy půjde těžko... mám velká prsa, jakžtakž úzkej pas, hodně široký boky a stehna... to bych si ty šaty rozervala...
Odpovědět
Připojím se - a proč by se nemohlo líčit až po oblečení? Já šněrovačku mít nebudu, tak to spodem asi nepůjde.....a během líčení mi mohou šaty zakrýt ne?
Odpovědět
já se oblíkala vrchem a v klidu...:-)
Odpovědět
No já si tedy nedokážu představit že budu 2 hoďky ještě navíc se potit v šatech :-)))
Odpovědět
Profilova fotka
@revival.lady no já mluvila zejména o šatech na šněrování, nevím jak to funguje u zipu ;-)
Odpovědět
@rouy tak já budu mít normálka lehké šaty a myslím, že kosmetička má klimošku...:-D Tady se všude píše, že se musí oblékat až po, ale to mi přijde jako taková bbá varianta, když šaty nejdou obléci spodem
Odpovědět
Profilova fotka
no ja bych se teda nechtela parit v satech cele rano, u nas doma klimoska neni :-S takze budu nandavat az po uprave xichtiku :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@aimirin já třeba pojedu 17km za kadeřnicí a pak následně za kosmetičkou a pak teprve domu,takže by to se šatama bylo komplikované.Šaty hodlám obléct těsně před odjezdem :-)
Odpovědět
a to jsou ty šaty tak tlusté? Nebo jak? Ono teda asi taky záleží, kdy má kdo svatbu - no my září, tak neočekávám vedra na padnutí....to bych pak asi taky třeba změnila rozhodnutí.
Odpovědět
@marrsik Jo tak...no kosmetička i kadeřnice by mohly přijet ke mně, ale to nechci, tak asi pojedu k nim (oblečená?) nalíčej, učšou a hned na obřad...a počítám, že do 20 minut budu u nich
Odpovědět
Profilova fotka
no v sprnu bude pravdepodobne dost teplo...
Odpovědět
Profilova fotka
Když se vdávala sestra mého přítele, tak jsme ji oblékaly ve dvou a dalo to zabrat kvůli účesu. Naštěstí se povedlo! Já to budu mít jednoduché, protože do šatů vlezu po nohou a ty nebudou na šněrování, ale budou se zipem. Jinak, jestli můžu doporučit, tak je lepší šněrování jen povolit (nerozšněrovat celé) - ušetří to spoustu času. A s tím líčením? Taky bych nechtěla lítat celé dopoledne ve svatebních šatech...Bála bych se, aby se nezamazali make-upem a bylo by v nich asi teplo (svatbu máme v červnu) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měřím 178 cm, moje máma 162 a vůbec mě nenapadlo, že by měla problém mě zašněrovat :-) V salónu mě vždycky oblíkala jen jedna paní, takže dvě určitě nejsou zapotřebí. A že je svědkyně v 8. měsíci - předpokládám, že šaty nebudou mít 10 kilo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
V salonu při zkoušení šatů si nemusíme dávat pozor na vlasy a makeup.Takže je jedno,že to přes nás paní přehodí a vylezem trochu s rozcuchnejma vlasama.V den svatby to bude asi horší,kdo nebude moc spodem,bude muset chránit účes a makeup.Já mám šat s vlečkou a nedovedu si představit,jak mě kadeřník celou bude zakrejvat ručníkam,aby mi uchránil šaty.Ale je na každém,jak se s tím popere :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Plně souhlasím s marrsik. Já mám také šaty s vlečkou a dost těžké, snad 15 kilo, nevím kdo mě bude oblíkat, svědkyně bude jinde a sestra je o dost menší než já a máma ani nevím jestli na tu svatbu půjde, bojkotuje ji. Jinak si nedovedu představit, jak se krásně nalíčená a učesaná budu soukat do té své svatební róby. V salonu vás sice obleče jen jedna a vrchem, ale když jsem vylezla ven, tak jsem vypadala jak jezinka nebo jak po ráně elektrikou. Sice mě řekli, že se šaty vždy oblékají vrchem, ale asi to poruším a vlezu do nich po nohou a teprve pak mi někdo navleče spodnici. Šaty mám naštěstí na zip, takže to už pak není velký problém. Jsem na to každopádně zvědavá, máme svatbu v srpnu a budu splavená jen z toho oblékání, natož až pak vylezu ven.
Odpovědět
Profilova fotka
@markyusa03 Na mě šaty hodila v šíííleném už spěchu kadeřnice (zároveň kamarádka), oblíkaly se vrchem - nejsou šněrovací, byla jsem už učesaná i namalovaná a ani s vlasy, ani s obličejem se mi nic nestalo. Myslím, že s trochou opatrnosti se to dá v pohodě i vrchem. No a že nemůže mrňavá máma a těhotná svědkyně? I kdyby to opravdu byl důvod (máma může třeba stoupnout na stoličku...), tak snad tam ještě někdo bude? Však oblíknout tě může kdokoli, ne? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@romcovaklarka no mama uz vyšiluje ted, ze to urcite nezvladne, tak me uplne znervoznila... a nikdo jiny tu nebude, leda ze bych pozadala pana fotografa :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@markyusa03 Aha :-| Mno tak to u nás se sešli vlastně skoro všichni hosti, takže jsem si mohla ještě vybírat... ale tak fotograf by to taky zvládnul :-N Hele nevím. Tak snad ať si mamka vezme stoličku, těhule jí pomůže a určitě to zvládnete, nahá přece nepůjdeš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@romcovaklarka no nejak se to urcite vymysli, hlavne aby to poradne utahly a nemusela si cely den vytahovat saty nahoru :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@romcovaklarka :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych raději malou mamku na stoličku nestavěla... Já si díky stoličce jako malá prokousla celý ret o umyvadlo, jsou to nestabilní mršky. Raději, ať se nic nestane a místo svatby nejedete na pohotovost! Vždyť se stačí sklonit nebo i dřepnout a mamka v klidu dosáhne. Já jsem si dřepla v salónu kvůli malé paní prodavačce. Ona mě říkala, že nemusím, ale mě to bylo blbé, když jsem byla o hlavu vyšší, aby se na mě nějak šponovala. :-N Navíc ty šaty váží odhaduji nejvíce do 5 kilo a to už musí být z hodně a hodně vrstev látky. Doma máme vlastní kroj, který je až do půli lýtek, naškrobených 5 spodnic (u šatů pochybuji, že budou naškrobené, možná tylová, ale rozhodně ne tak moc), brokátová sukně, rukávce, kordulka a dohromady "pouze" 8 kilo. S šaty, které jsem si zkoušela nebo viděla v salonu, se to ani nedá srovnat, tam jsou všechny lehounké! Jo a mimochodem do toho kroje mě oblékala a šněrovala přes 70 let stará babička a taky přes hlavu a zvládla to, tak nevím, proč by to nezvládla mamka a těhotná svědkyně... :-) Jinak já asi budu volit oblékání spodem, ještě se při mém štěstí o něco zachytnu nebo se píchnu do oka... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
diky moc, uz se vam podarilo me uklidnit :-D x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?