Kde seženu svatební šaty Symphony od Maggie Sottero?

Profilova fotka
Holky, scháním šaty maggie sottero - symphony. Nevíte kde v Olomouci, Přerově či v Prostějově bych je sehnala? Děkuji Jana
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Janave, vim, ze je maji v Praze. Ale jinak netusim:( Oni ještě někde MS mají? Měla jsem pocit, že to pražské studio je výhradní dovozce =-)
Odpovědět
Profilova fotka
janave- MS mají v Litovli, ale nevímjestli právě symphony, zkus se poptat tam
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj holky, MS je ještě v Liberci. salon Angelika. Byla jsem tam minulý týden a salónu bych dala 10 bodů z 10 ti, fakt mohu jen a jen doporučit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Omlouvám se za vložení adresy, jsem nováček :-(
Odpovědět
Symphony byly moje šatečky x-) x-) x-) z Prahy, z Maggie :-)
Odpovědět
Ahojda, ve stredu jsem je mela na sobe v Przae v salonu Maggie -maji je na prodej za 14 900,- a jsou moc krasne :-) takze byt tebou nevaham - je to americka velikost 8 (nase 36, 38) a ja mam 164 cm a byly mi tak o 10-15 cisel delsi. Kazdopadne pokud je moc chces tak tam je stopro maji :-) drzim palecky!!!paaa
Odpovědět
já mám 168 cm, velikost 38, někdy 36 a padly mi jak ulité x-) . V Praze mi k nim půjčili i šperky, které se hodily krásně, byla jsem bez starostí. A kdybyste chtěli, můžu půjčit i botky ;-) vel. 38 :-)
Odpovědět
Ahoj holky, dlouho jsem chtela Maggie, tady v Anglii vam je sijou primo na miru, nakonec jsem videla tyto, oblekla a vyhraly :-) http://www.saundersimports.com/dressp... jsou na prodej, kdyby jste si prali ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, pujcovna je v Litovli a maji je tam. www.vasden.cz. pani je hrozne sikovna a ochotna. doporujucuji. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Sháněla jsem taky Soterky a nakonec jsem se přes Ebay domluvila s jednou Australankou, která mi je prodala za cenu půjčovného v ČR. Mám je ve skříni a dělají mi moc radosti za málo peněz (no za přiměřeně) :-D Jen to dávám jako tip.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?