Kde seženu rychle svatební šaty?

Profilova fotka
Ahoj,příští týden se vdávám a přišly mi šaty,které moc nepadnou,nemá některá na pujčení a nebo prodej za rozumnou cenu,už jsem jedny kupovala,šaty,Mám 176 cm a velikost asi 41 plus mínus...Děkuji.Helča
Odpovědět
co se stalo?
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem zoufalá,přišli mi šaty a nějak mi nepadnou,takže bud budu příští sobotu celý den nervozní,že mi to nesluší,nebo seženu jiné.Do pujčovny za ty prachy se mi nechce,už jsem jedny kupovala :-( .
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím, co je pro tebe moc, ale možná by ses mohla zkusit obrátit na Madoru, tam ti šaty ušijí na míru přes noc. Ale záleží na typu šatů, od 5 do 9 tisíc. A máš jistotu, že ti budou přesně sedět. Protože i když si koupíš šaty někde tady v bazaru, tak jistotu, že ti padnou, nemáš nikdy.
Odpovědět
Týden je dost krátká doba pokud nechceš do půjčovny. I když si nějaké najdeš a objednáš narychlo , než přijdou poštou uběhne taky skoro týden a co když znovu nebudou sedět??....... Dívala si se tady, nebo v jiných bazarech?? Nejlépe by bylo najít někoho kdo prodává šaty v dostupném okolí--aby sis je mohla zajet vyzkoušet a koupit.
Odpovědět
Profilova fotka
Hledám,ale uvidíme,zítra zkusím,co se dá,děkuji za pomoc.
Odpovědět
@zmrz_lina @heli_2010 souhlasim, zkus madoru, jsou schopny usit i pres noc.
Odpovědět
@bolekat @heli_2010 @zmrz_lina Musím souhlasit s holkama - v Madoře Ti ušijou perfektně padnoucí šaty v podstatě přes noc. Určitě to zkus, rozhodně to za to stojí, věř mi. Než se pak celý svatební den cítit nepříjemně... druhá možnost je vzít ty šaty co máš do Madory, jestli by se jim nepodařilo nějak je upravit. Jsou to kouzelnice, skutečně.
Odpovědět
Profilova fotka
A kde něco takového je? Jsem z Kutné Hory .
Odpovědět
@heli_2010 madora je v Mikulově, což je pro tebe asi daleko... jinak kdyby ses chtěla podivat tak je to madora tečka cz :-) a hodně štěstí přeji :-)
Odpovědět
@heli_2010 nešly by ty šaty upravit nějakou švadlenkou? To by taky teoreticky bylo rychlé.
Odpovědět
@slalucka porad ti zbyva tyden do svatby a za to, aby ses citila dobre, to stoji. jsou moc prijemne a pomohou, rikaly mi, kdyz jsem tam byla, ze jsou i na podobne situace zvykli, kdy nevesta prijde, ze ji na posledni chvili bouchly saty..
Odpovědět
@bolekat to bylo určitě pro Tebe - @heli_2010:-) a určitě - nenech se odradit tím, že Madora je "daleko" - zase takové to není;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Prahu máš celkem blízko. Tam je spousta salonů a mají určitě i výhodné výprodeje pokud chceš šaty svoje....Prohledej net ,obvolej a uvidíš. Ale určitě nám dej vědět jak s to vyřešila
Odpovědět
@slalucka jj, preklepla jsem se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,tak jsem to vyřešila a jsem max.spokojena.Vzala jsem své koupené šatičky do jednoho salonu a s paní si je vyměnila za jiné plus doplatek a jsou krásné,určitě pak dodám fotečku a šaty pošlu dál do světa.Děkuji všem za pomoc :-)
Odpovědět
@heli_2010 já to pořád říkám, není nad vyzkoušení. Nervovat se co mi přijde v balíku z číny, to bych nezvládla...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?