Ahojky. Moje drahá polovička měří přesně 153 cm a tak nějak obecně mívá problém sehnat na sebe oblečení. A co se zatím koukala, tak se svatebními šaty to bude ještě horší, protože je nechce výrazně upravovat, aby se tím nezměnil původní střih. Poradíte prosím, kde by pořídit šaty pro malé nevěsty a měla přitom slušný výběr? Optimální jsou jižní Čechy nebo Praha.
Když nám slečna pošle míry a výšku a foto šatů .které by se ji líbily tak ji je dle přání ušijeme .Ukázku šitých šatů máme na stránkách. Více informací podáváme e mailem. Salon Vanessa
Jak už tu bylo psáno, nejlepší bude si nechat šaty ušít. ;-) Já sama mám tedy 168 cm a už na mě v pár salńech koukali, že se jim šaty nechce upravovat. :-)
My si jen říkali, že když existují salóny pro nevěsty "XXL", mohlo by se přinejmenším pouze pro inspiraci najít něco ve stylu salónu pro nevěsty "XXS" :-D
Já mám 163 cm a taky jsem měla problém. Paní, u které jsem si nakonec vybrala, mi řekla, že šaty mojí velikosti (34) se moc nepůjčují, a proto je salony často ani nevedou. Doporučuju si vytipovat salony a obvolat je, jestli mají šaty v požadované velikosti, a pak doufat, že mezi nimi budou nějaké, které se vám budou líbit. Asi to dá práci, ale kdo hledá, najde :)
Jste z JČ, tak zkuste i náš Salón Nobless, na webu koukněte na velikost č. 34, myslím, že tam je vše i k prodeji. A není to úplná nabídka! Jsme v Táboře a otevřeme bez problémů i o víkendu. Slečna si v klidu vyzkouší a bude mít Salón jen pro sebe.
@mikey_von_dricka vzhledem k tomu jaký je výběr ve svatebních salonech, tak nejlépe si nechat ušít, ať člověk měří kolik chce... :-) Je to už starší diskuze, tak snad se to nějak vyřešilo :-)
@mikey_von_dricka Dobry den,
jsem modni navrharka, a mam dost zkousenosti v usiti svatebnich satu na miru. Pokud porad hledate, klidne muzete obratit na me :) Uvadime nezavaznou schuzku, popovidame o vasich prani a predstavech, ukazu vam vzorecky latek atd.
Mrknite na moje prace, a ozvite se v pripade zajmu.
NANAY - designing with Love
@dead_cat já mám 164 cm a 53 kg a můžu ti říct, že jsem byla nešťastná. Hodně by se musely zabírat a hned je vidět, že to nesedí a je to divný. Nakonec se mi šaty šijou a jsem nadšená :-D
Luciafff: Já mám se vším oblečením problémy, většinou nakoupim nejlíp u vietnamců, ti mají podobnou postavu :-)
Pokusím se pár salonů navštívit zatím nemám vůbec představu jaký typ šatů by mi slušel, atd....